15 x 2 tickets It Follows

Je komt ze niet meer elke dag tegen maar It Follows is nog eens een met liefde gemaakte huiverprent. En men kan alleen aan de dood ontsnappen door de vloek van dienst in de Bijbelse zin door te geven. Komt dat tegen! Wij mogen 15 duotickets weggeven voor een bioscoop naar uw keuze.

1 x Philips/Woox OTT 2000

Platendraaier, cd-speler en tuner in één, met een usb-slot om uw mp3's in te pluggen en bluetoothfuncties. En dat alles in een klassiek Philipsjasje uit de sixties. De tijd van toen met de functionaliteit van nu, quoi. Wij mogen 1 Philips/Woox OTT 200-platenspeler weggeven. Rewind!

5 x BLU-RAY

The Tale of the Princess Kaguya

Allicht de laatste animatiefilm van Isao Takahata, die andere grootmeester van het Japanse huis van vertrouwen Studio Ghibli. En de regisseur van Grave of the Fireflies levert een poëtisch testament af om u tegen te zeggen, met een eerbiedige buiging toe. Wij mogen 5 exemplaren van de blu-ray van The Tale of the Princess Kaguya weggeven.

5 x DVD Feel My Love

Griet Teck volgde vier seizoenen de dementerende bewoners van een rusthuis in Oosterlo. 'Een knap stukje cinema waarin het impliciete pleidooi schuilt dat in tijden van vergrijzing niemand ooit het morele recht heeft om op zorg te beknibbelen', zo luidde ons deskundige oordeel over deze documentaire. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Feel My Love.

15 x 2 tickets It FollowsJe komt ze niet meer elke dag tegen maar It Follows is nog eens een met liefde gemaakte huiverprent. En men kan alleen aan de dood ontsnappen door de vloek van dienst in de Bijbelse zin door te geven. Komt dat tegen! Wij mogen 15 duotickets weggeven voor een bioscoop naar uw keuze.1 x Philips/Woox OTT 2000Platendraaier, cd-speler en tuner in één, met een usb-slot om uw mp3's in te pluggen en bluetoothfuncties. En dat alles in een klassiek Philipsjasje uit de sixties. De tijd van toen met de functionaliteit van nu, quoi. Wij mogen 1 Philips/Woox OTT 200-platenspeler weggeven. Rewind! 5 x BLU-RAYThe Tale of the Princess KaguyaAllicht de laatste animatiefilm van Isao Takahata, die andere grootmeester van het Japanse huis van vertrouwen Studio Ghibli. En de regisseur van Grave of the Fireflies levert een poëtisch testament af om u tegen te zeggen, met een eerbiedige buiging toe. Wij mogen 5 exemplaren van de blu-ray van The Tale of the Princess Kaguya weggeven.5 x DVD Feel My LoveGriet Teck volgde vier seizoenen de dementerende bewoners van een rusthuis in Oosterlo. 'Een knap stukje cinema waarin het impliciete pleidooi schuilt dat in tijden van vergrijzing niemand ooit het morele recht heeft om op zorg te beknibbelen', zo luidde ons deskundige oordeel over deze documentaire. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Feel My Love.