25 x 2 Jimi Hendrix @40 jaar cinéart

Filmdistributeur Cinéart bestaat dit jaar veertig jaar, en daar hoort een verjaardagsfeestje bij, op 21/3 in Daarkom in Brussel. Dat wordt vanzelfsprekend voorafgegaan door een film, en die gaat ook al over Jimi Hendrix: All Is By My Side volgt de meestergitarist vanaf het moment dat hij naar Londen vertrekt, waar zijn carrière een hoge vlucht neemt. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond.

15 x 2 The Voices

Marjane Satrapi bewijst dat u haar niet haar hele leven mag vastpinnen op Persepolis. The Voices is een heel ander beestje, een komedie over een seriemoordenaar met pratende hoofden in zijn koelkast. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor die film.

10 x 2 Otis Taylor @40 Handelsbeurs

Jimi Hendrix herleeft niet alleen op het witte doek, maar in de Handelsbeurs. Otis Taylor, de trance blues-man die als jonge bleu nog met de grootmeester gejamd heeft, passeert er op 27/3 met zijn Hendrixtour. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.

5 x 2 Amos Gitai

Bij het fijne huis Galeries in Brussel kunt u niet alleen naar een retrospectieve van Amos Gitaï, u krijgt er ook nog een expo over de cineast van onder meer Kadosh bij. Wij mogen duotickets voor de tentoonstelling en een Gitaï-film naar uw keuze weggeven.

25 x 2 Jimi Hendrix @40 jaar cinéartFilmdistributeur Cinéart bestaat dit jaar veertig jaar, en daar hoort een verjaardagsfeestje bij, op 21/3 in Daarkom in Brussel. Dat wordt vanzelfsprekend voorafgegaan door een film, en die gaat ook al over Jimi Hendrix: All Is By My Side volgt de meestergitarist vanaf het moment dat hij naar Londen vertrekt, waar zijn carrière een hoge vlucht neemt. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond.15 x 2 The VoicesMarjane Satrapi bewijst dat u haar niet haar hele leven mag vastpinnen op Persepolis. The Voices is een heel ander beestje, een komedie over een seriemoordenaar met pratende hoofden in zijn koelkast. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor die film.10 x 2 Otis Taylor @40 HandelsbeursJimi Hendrix herleeft niet alleen op het witte doek, maar in de Handelsbeurs. Otis Taylor, de trance blues-man die als jonge bleu nog met de grootmeester gejamd heeft, passeert er op 27/3 met zijn Hendrixtour. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.5 x 2 Amos GitaiBij het fijne huis Galeries in Brussel kunt u niet alleen naar een retrospectieve van Amos Gitaï, u krijgt er ook nog een expo over de cineast van onder meer Kadosh bij. Wij mogen duotickets voor de tentoonstelling en een Gitaï-film naar uw keuze weggeven.