Voor het programma van de 43e editie haalt Film Fest Gent de inspiratie uit weerszijden van de aardbol. Beginnend bij het noordelijkste puntje van Europa voor de Focus op Nordic Cinema tot aan het verre oosten voor de Spotlight op Japan. De Focus op Nordic Cinema wordt kracht bijgezet door voor het officiële campagnebeeld te kiezen voor de grootste filmster die de regio ooit heeft voortgebracht: Greta Garbo.

Het 43e Film Fest Gent loopt van 11 tot en met 21 oktober 2016. De World Soundtrack Awards vindt plaats op 19 en 20 oktober in Capitole Gent, met het Gala en de Award Ceremonie op 19 oktober en een extra WSA Concert zonder ceremonie op 20 oktober.

Wij mogen een VIP Weekend op Film Fest Gent weggeven. Dit betreft het weekend van 15 oktober 2016, het weekend is geldig voor 2 personen en omvat:

  • Verblijf in het Officiële Film Fest Gent hotel, Sandton Grand Hotel Reylof, 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt
  • 6 vouchers voor een film naar keuze op het festival (excl. special events)
  • Voucher twv. € 100 voor lunch/diner in een van de officiële festivalrestaurants
Voor het programma van de 43e editie haalt Film Fest Gent de inspiratie uit weerszijden van de aardbol. Beginnend bij het noordelijkste puntje van Europa voor de Focus op Nordic Cinema tot aan het verre oosten voor de Spotlight op Japan. De Focus op Nordic Cinema wordt kracht bijgezet door voor het officiële campagnebeeld te kiezen voor de grootste filmster die de regio ooit heeft voortgebracht: Greta Garbo.Het 43e Film Fest Gent loopt van 11 tot en met 21 oktober 2016. De World Soundtrack Awards vindt plaats op 19 en 20 oktober in Capitole Gent, met het Gala en de Award Ceremonie op 19 oktober en een extra WSA Concert zonder ceremonie op 20 oktober.Wij mogen een VIP Weekend op Film Fest Gent weggeven. Dit betreft het weekend van 15 oktober 2016, het weekend is geldig voor 2 personen en omvat: