3x box Lucky Luke

Alles wat u altijd al wilde lezen van de man die sneller schiet dan zijn schaduw: deze twee donders dikke volumes bundelen alle avonturen van Lucky Luke die geestelijke vader Morris samen met meesterscenarist Goscinny maakte. Wij mogen 3 van de allerlaatste exemplaren van dit unieke collector's item weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Fulco Ottervanger @ Handelsbeurs

Fulco Ottervanger speelt jazz met De Beren Gieren en krautpop met Stadt. Tussendoor beroert hij ook nog de toetsen in Beraadgeslagen, een duo met Lander Gyselinck. Hij presenteert nu ook eindelijk zichzelf, helemaal alleen aan de piano - en in Gent, natuurlijk, waar hij net is aangesteld als stadscomponist. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn concert in de Handelsbeurs op maandag 20/2.

Knack Focus
© Knack Focus10x
dvd
Midnight Sun

U vraagt zich af waarom iedereen aan het koffieapparaat al weken zit te leuteren over een Fransman die op de rotor van een helikopter is vastgebonden? Dan hebt u de uitstekende Scandinavische krimi Midnight Sun, onlangs nog te zien op Canvas, gemist. Wij mogen 10 dvd-boxen weggeven. Het zijn nogal Sami, die Lappen!

Alles wat u altijd al wilde lezen van de man die sneller schiet dan zijn schaduw: deze twee donders dikke volumes bundelen alle avonturen van Lucky Luke die geestelijke vader Morris samen met meesterscenarist Goscinny maakte. Wij mogen 3 van de allerlaatste exemplaren van dit unieke collector's item weggeven. Fulco Ottervanger speelt jazz met De Beren Gieren en krautpop met Stadt. Tussendoor beroert hij ook nog de toetsen in Beraadgeslagen, een duo met Lander Gyselinck. Hij presenteert nu ook eindelijk zichzelf, helemaal alleen aan de piano - en in Gent, natuurlijk, waar hij net is aangesteld als stadscomponist. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn concert in de Handelsbeurs op maandag 20/2. U vraagt zich af waarom iedereen aan het koffieapparaat al weken zit te leuteren over een Fransman die op de rotor van een helikopter is vastgebonden? Dan hebt u de uitstekende Scandinavische krimi Midnight Sun, onlangs nog te zien op Canvas, gemist. Wij mogen 10 dvd-boxen weggeven. Het zijn nogal Sami, die Lappen!