U weet alles van Bruce Springsteen af en bent ook nog eens born to quiz? Dan moet u op dinsdag 27/9 om 20 uur in Huis 23 (aan de Ancienne Belgique in Brussel) zijn voor de Grote Bruce Springsteen Quiz.

Knack Focus mag veertig kandidaten afvaardigen - let wel: het gaat niet om duo's maar om soloplaatsen. Wilt u één van hen zijn? Neem hier dan deel aan onze Bruce Springsteen-wedstrijd.

De beste Bruce-quizzer wint ter plaatse:

  • Een Squier Classic Vibe Telecaster 50s Butterscotch Blonde - yep, de gitaar die The Boss zélf bespeelt.
  • Een exemplaar van Born to Run: Mijn Verhaal, Springsteens gloednieuwe autobiografie.
  • Een vinylversie van Chapter And Verse, de plaat bij de autobiografie, die muzikale duiding geeft bij het boek én vijf onuitgegeven songs bevat van vóór Springsteens tijd bij Columbia Records.
  • Een exemplaar van Album By Album (2014), een boek van muziekcriticus Ryan White over dé songs, dé invloeden en dé momenten die de carrière van Bruce Springsteen hebben bepaald.

De 9 runners-up gaan evenmin met lege handen naar huis: zij krijgen elk een plak Bruce-vinyl van Chapter And Verse mee.

Wat? De Grote Bruce Springsteen Quiz.

Waar? Huis 23 aan de Ancienne Belgique (Steenstraat 23, Brussel).

Wanneer? Dinsdag 27/9 om 20u.

En verder? Op de quiz volgt een projectie van Born To Run, de documentaire over Springsteen uit 2005. En ook: drinks are on Huis 23!

U weet alles van Bruce Springsteen af en bent ook nog eens born to quiz? Dan moet u op dinsdag 27/9 om 20 uur in Huis 23 (aan de Ancienne Belgique in Brussel) zijn voor de Grote Bruce Springsteen Quiz. Knack Focus mag veertig kandidaten afvaardigen - let wel: het gaat niet om duo's maar om soloplaatsen. Wilt u één van hen zijn? Neem hier dan deel aan onze Bruce Springsteen-wedstrijd.De beste Bruce-quizzer wint ter plaatse: De 9 runners-up gaan evenmin met lege handen naar huis: zij krijgen elk een plak Bruce-vinyl van Chapter And Verse mee.