5x Total War: Warhammer

Total War verandert het geweer van schouder: enige historische grondslag voor het strijdgeraas is ver te zoeken in het nieuwe Warhammer, het eerste deel overigens van wat een trilogie moet worden in de bekende fantasywereld vol beestjes, magiërs en orks. Wij mogen 5 stuks van Total War: Warhammer voor pc weggeven.

25x duotickets kampvuur met The Violent Husbands

The Violent Husbands, de Brugs-Gentse band waarin u Dijf Sanders en Jason Dousselaere van Teddiedrum herkent, hebben een bijzondere traktatie voor u klaar. Speciaal voor onze lezers presenteren ze hun nieuwe plaat Hot Wood op zaterdag 11/6 rond een toepasselijk knetterend kampvuur. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor dat intieme concert bij valavond 'ergens in de buurt van Gent' - de winnaars krijgen later de exacte locatie te horen. U brengt mee: eigen drank en een lekker vuurvriendelijke blok hout.

.

5x Total War: WarhammerTotal War verandert het geweer van schouder: enige historische grondslag voor het strijdgeraas is ver te zoeken in het nieuwe Warhammer, het eerste deel overigens van wat een trilogie moet worden in de bekende fantasywereld vol beestjes, magiërs en orks. Wij mogen 5 stuks van Total War: Warhammer voor pc weggeven.25x duotickets kampvuur met The Violent HusbandsThe Violent Husbands, de Brugs-Gentse band waarin u Dijf Sanders en Jason Dousselaere van Teddiedrum herkent, hebben een bijzondere traktatie voor u klaar. Speciaal voor onze lezers presenteren ze hun nieuwe plaat Hot Wood op zaterdag 11/6 rond een toepasselijk knetterend kampvuur. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor dat intieme concert bij valavond 'ergens in de buurt van Gent' - de winnaars krijgen later de exacte locatie te horen. U brengt mee: eigen drank en een lekker vuurvriendelijke blok hout..