_
© _
5x
dvd
The Handmaiden

U kent regisseur Park Chan-wook van Stoker en Oldboy. In deze verfilming van Sarah Waters' roman Fingersmith zet hij meer in op kostuums en kimono's, op liefde en lust, maar u hoort ons niet klagen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de viersterrenfilm The Handmaiden.

_
© _

5x
dvd
Réparer les vivants

Het hart van een jonge, net overleden surfer wordt ingeplant bij een vijftigjarige huismoeder die al jaren aan een hartafwijking lijdt. Regisseur Katell Quillévéré snijdt met chirurgische precisie alle overtollige sentiment weg en presenteert een mooie hommage aan liefde en lijden. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Réparer les vivants.

_
© _


10x2
tickets
Yo @ Bozar

Tot 17/9 komt u bij Bozar alles te weten over de hoofdstedelijke stedelijke cultuur in Yo -- Brussels Hip-Hop Generations. En dat wil zeggen dat er niet alleen prentjes aan de muur hangen maar ook gedraaitafeld, geworkshopt en gebattled zal worden. Bref, een tentoonstelling waarin breakbeats in zitten. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze expo.

U kent regisseur Park Chan-wook van Stoker en Oldboy. In deze verfilming van Sarah Waters' roman Fingersmith zet hij meer in op kostuums en kimono's, op liefde en lust, maar u hoort ons niet klagen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van de viersterrenfilm The Handmaiden.Het hart van een jonge, net overleden surfer wordt ingeplant bij een vijftigjarige huismoeder die al jaren aan een hartafwijking lijdt. Regisseur Katell Quillévéré snijdt met chirurgische precisie alle overtollige sentiment weg en presenteert een mooie hommage aan liefde en lijden. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Réparer les vivants.Tot 17/9 komt u bij Bozar alles te weten over de hoofdstedelijke stedelijke cultuur in Yo -- Brussels Hip-Hop Generations. En dat wil zeggen dat er niet alleen prentjes aan de muur hangen maar ook gedraaitafeld, geworkshopt en gebattled zal worden. Bref, een tentoonstelling waarin breakbeats in zitten. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze expo.