Knack Focus
© Knack Focus5x dvd Le Ciel Flamand

Drie jaar na Offline registreert regisseur Peter Monsaert de blutsen in de Vlaamse droom vanuit een baanbordeel, met Sara Vertongen en opnieuw Wim Willaert - en muziek van Bert 'Flying Horseman' Dockx. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Le Ciel Flamand.

Knack Focus
© Knack Focus5x dvd Bacalauréat

Cristian Mungiu, die er eerder al een Gouden Palm won, kreeg vorig jaar in Cannes voor dit Bacalauréat de prijs van beste regisseur. Andermaal duikt Mungiu in de morele moerassen van Roemenië, die ook buiten de Karpaten akelig vertrouwd klinken. 'Een meeslepende meditatie over kleine corruptie met grote gevolgen', aldus onze man in Cannes. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Bacalauréat. Wie vrij is van zonden, wage zijn kans!

Drie jaar na Offline registreert regisseur Peter Monsaert de blutsen in de Vlaamse droom vanuit een baanbordeel, met Sara Vertongen en opnieuw Wim Willaert - en muziek van Bert 'Flying Horseman' Dockx. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Le Ciel Flamand. Cristian Mungiu, die er eerder al een Gouden Palm won, kreeg vorig jaar in Cannes voor dit Bacalauréat de prijs van beste regisseur. Andermaal duikt Mungiu in de morele moerassen van Roemenië, die ook buiten de Karpaten akelig vertrouwd klinken. 'Een meeslepende meditatie over kleine corruptie met grote gevolgen', aldus onze man in Cannes. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Bacalauréat. Wie vrij is van zonden, wage zijn kans!