Win een dvd van El ciudadano ilustre of van Sami Blood

Elke week trakteert Knack Focus haar lezers met goed cultureel gerief. Deze week mogen we dvd's weggeven van El ciudadano ilustre én van Sami Blood. Waag uw kans!

Win een dvd van El ciudadano ilustre of van Sami Blood

© Knack Focus5x
dvd
El ciudadano ilustre

Schrijver en Nobelprijswinnaar Daniel Mantovani wordt op handen gedragen, maar daar is hij eigenlijk niet zo gelukkig mee -- artiesten moeten choqueren -- en hij trekt zich terug in Barcelona. En dan wordt hij in zijn Argentijnse geboortedorp uitgenodigd voor nog maar een prijs, waar regisseursduo Gastón Duprat en Mariano Cohn vervolgens hun droge situatiehumor kwijt kunnen. Wij mogen 5 dvd's weggeven El ciudadano ilustre. Met twee woorden spreken!

Win een dvd van El ciudadano ilustre of van Sami Blood

© Knack Focus

5x
dvd
Sami Blood

Een kleine eeuw geleden gingen de Zweden bepaald niet menslievend om met de Sami -- u kent ze als Lappen. Regisseuse Amanda Kernell, die zelf opgroeide in een Laps gezin, bouwt een klassiek maar beeldig coming-of-ageverhaal rond de Sami-tiener Ella-Marja. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Sami Blood. Het zijn Lappen!

Ook dit nog: win één van de 140 duotickets voor de Belgische avant-première van Good Time op maandag 9 oktober in Sphinx Cinema in Gent. Haast u naar knackfocus.be/goodtimeOnze partners