Knack Focus
© Knack Focus


5x
dvd
De erfenis

U herinnert zich Stijn Tormans' zeer lezenswaardige stuk over de legendarische fotograaf-cineast Ed van der Elsken en hoe die zijn kinderen voortdurend voor de lens haalde (Knack van 5 april)? De documentaire De erfenis toont hoe zoon Daan jarenlang heeft geworsteld met de slagschaduw van zijn beroemde vader. Wij mogen 5 dvd's van De erfenis weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Nocturnal Animals

Modegoeroe Tom Ford heeft na A Single Man opnieuw een uitstekende film gemaakt, deze keer met veel zweet en geweld, en schoon volk als Amy Adams, Jake Gyllenhaal en Michael Shannon. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Nocturnal Animals.

U herinnert zich Stijn Tormans' zeer lezenswaardige stuk over de legendarische fotograaf-cineast Ed van der Elsken en hoe die zijn kinderen voortdurend voor de lens haalde (Knack van 5 april)? De documentaire De erfenis toont hoe zoon Daan jarenlang heeft geworsteld met de slagschaduw van zijn beroemde vader. Wij mogen 5 dvd's van De erfenis weggeven. Modegoeroe Tom Ford heeft na A Single Man opnieuw een uitstekende film gemaakt, deze keer met veel zweet en geweld, en schoon volk als Amy Adams, Jake Gyllenhaal en Michael Shannon. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Nocturnal Animals.