Knack Focus
© Knack Focus

10x dvd A Quiet Passion

U kunt nog eens in de rust van uw hoogsteigen stulp van Terence Davies genieten. In A Quiet Passion - op het Film Fest Gent uitgeroepen tot beste film - buigt de Britse cineast zich over het kluizenaarsbestaan van dichteres Emily Dickinson. U herkent Cynthia Nixon, de rosse uit Sex and the City, in de hoofdrol. U herkent Keith Carradine als haar vader. U herkent vooral een van de grootste actieve meesters van de cinema. Wij mogen 10 dvd's weggeven van A Quiet Passion.

_
© _

5x dvd American Honey

Op de tonen van onder meer Lady Antebellum, Rihanna en E-40 ontdekt men de Midwest en zichzelf in deze roadmovie van Andrea Arnold. Daarbij riekt het naar zweet, sigarettenrook en goedkope booze. U zult zowel denken aan de white trash van Kids en Gummo, aan de subversieve doem van Easy Rider en de meditatieve americana van Terrence Malick. Wedden dat deze film héél hoog in onze eindejaarslijstjes zal prijken? Wij mogen nu alvast 5 dvd's weggeven van American Honey.

U kunt nog eens in de rust van uw hoogsteigen stulp van Terence Davies genieten. In A Quiet Passion - op het Film Fest Gent uitgeroepen tot beste film - buigt de Britse cineast zich over het kluizenaarsbestaan van dichteres Emily Dickinson. U herkent Cynthia Nixon, de rosse uit Sex and the City, in de hoofdrol. U herkent Keith Carradine als haar vader. U herkent vooral een van de grootste actieve meesters van de cinema. Wij mogen 10 dvd's weggeven van A Quiet Passion. Op de tonen van onder meer Lady Antebellum, Rihanna en E-40 ontdekt men de Midwest en zichzelf in deze roadmovie van Andrea Arnold. Daarbij riekt het naar zweet, sigarettenrook en goedkope booze. U zult zowel denken aan de white trash van Kids en Gummo, aan de subversieve doem van Easy Rider en de meditatieve americana van Terrence Malick. Wedden dat deze film héél hoog in onze eindejaarslijstjes zal prijken? Wij mogen nu alvast 5 dvd's weggeven van American Honey.