Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd-pakket An Education / Tamara Drewe / Love Actually

Vanaf deze week kunt u in de bioscoop naar Their Finest, een film van de Deense Lone Scherfig over de Britse filmpropagandisten in de Tweede Wereldoorlog, met onder meer Gemma Arterton en Bill Nighy. Die film kunnen we nog niet weggeven, maar om u op te warmen liggen hier wel 5 dvd-pakketten met An Education (van Scherfig), Tamara Drewe (met Arterton) en Love Actually (met Nighy).

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets luistersessie Roger Waters

Roger Waters, u bekend als een van de creatieve breinen van Pink Floyd, brengt op vrijdag 2/6 zijn nieuwe album Is This the Life We Really Want? uit. Maar u moet iets minder lang wachten: op dinsdag 30/5 om 19.30 uur kunt u naar een exclusieve luistersessie in het planetarium van Brussel, voorzien van een 12-speakersurroundsysteem. U krijgt er meteen ook een virtuele sterrenhemel bij én een boekje om de teksten goed te kunnen volgen. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor deze luistersessie.

Je kan het nieuwe album van Roger Waters ook beluisteren op iTunes of Spotify.

Vanaf deze week kunt u in de bioscoop naar Their Finest, een film van de Deense Lone Scherfig over de Britse filmpropagandisten in de Tweede Wereldoorlog, met onder meer Gemma Arterton en Bill Nighy. Die film kunnen we nog niet weggeven, maar om u op te warmen liggen hier wel 5 dvd-pakketten met An Education (van Scherfig), Tamara Drewe (met Arterton) en Love Actually (met Nighy).Roger Waters, u bekend als een van de creatieve breinen van Pink Floyd, brengt op vrijdag 2/6 zijn nieuwe album Is This the Life We Really Want? uit. Maar u moet iets minder lang wachten: op dinsdag 30/5 om 19.30 uur kunt u naar een exclusieve luistersessie in het planetarium van Brussel, voorzien van een 12-speakersurroundsysteem. U krijgt er meteen ook een virtuele sterrenhemel bij én een boekje om de teksten goed te kunnen volgen. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor deze luistersessie.