Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd-box Top of the Lake

Het eerste seizoen van Jane Campions mysterieuze drama (over de verdwijning van een zwanger meisje in Nieuw-Zeeland) heeft een paar jaar geleden ook u bekoord. Het nieuwe, tweede seizoen (met ondertitel China Girl) moet daar zeker niet voor onderdoen. Wij mogen 5 dvd-boxen van seizoen 1 én 2 van Top of the Lake weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus


5x
dvd
Lady Macbeth

En nee, dat heeft niets te maken met Shakespeare. Lady Macbeth is volgens Onze Man Die Het Kan Weten wel een bijzonder kostuum-drama: 'Strak, intens en kinky as hell!', oordeelde hij. 'Vier sterren! Bafta!' Wij mogen 5 dvd's weg geven van Lady Macbeth.

Knack Focus
© Knack Focus
5x
3cd
Elvis Presley: A Boy from Tupelo

A Boy from Tupelo is 3 cd's met de complete vroege opnames van de King (van 1953 tot 1955), waaronder dus de legendarische Sun-sessies, maar ook liveopnames, radiopassages, zijn eerste zelfbetaalde plaatjes én een nieuw ontdekte opname van I Forgot to Remember to Forget. U krijgt er in deze deluxeversie bovendien nog 120 pagina's boek bij. That's all right, mama!

Het eerste seizoen van Jane Campions mysterieuze drama (over de verdwijning van een zwanger meisje in Nieuw-Zeeland) heeft een paar jaar geleden ook u bekoord. Het nieuwe, tweede seizoen (met ondertitel China Girl) moet daar zeker niet voor onderdoen. Wij mogen 5 dvd-boxen van seizoen 1 én 2 van Top of the Lake weggeven. En nee, dat heeft niets te maken met Shakespeare. Lady Macbeth is volgens Onze Man Die Het Kan Weten wel een bijzonder kostuum-drama: 'Strak, intens en kinky as hell!', oordeelde hij. 'Vier sterren! Bafta!' Wij mogen 5 dvd's weg geven van Lady Macbeth. A Boy from Tupelo is 3 cd's met de complete vroege opnames van de King (van 1953 tot 1955), waaronder dus de legendarische Sun-sessies, maar ook liveopnames, radiopassages, zijn eerste zelfbetaalde plaatjes én een nieuw ontdekte opname van I Forgot to Remember to Forget. U krijgt er in deze deluxeversie bovendien nog 120 pagina's boek bij. That's all right, mama!