Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Tout Va Bien + Tundra @ Vooruit

Een nieuwe en een iets minder nieuwe finalist van De Nieuwe Lichting. Jan Wouter Van Gestel, alias Tout Va Bien, was vier jaar geleden laureaat van Studio Brussels muziekconcours. Met twee verse Hotshots onder de arm - Queen of Sheba en Goodbye - moet dat 'sexy, dansbaar en af en toe een tikkeltje donker' worden. Voorprogramma Tundra, née Charlotte Caluwaerts, kent u niet alleen als Nieuwe Lichting en lid van The Happy, maar ook van haar korte passage in De slimste mens. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 14/4 in de Balzaal van de Vooruit.

Knack Focus
© Knack Focus
5x
dvd
King of the Belgians

Filip wie? De échte koning der Belgen heet Nicolas III, lijkt verdacht veel op Peter Van den Begin en moet dringend terug naar zijn land. Wallonië heeft namelijk de onafhankelijkheid uitgeroepen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van King of the Belgians, de recentste film van Peter Brosens en Jessica Woodworth.

Een nieuwe en een iets minder nieuwe finalist van De Nieuwe Lichting. Jan Wouter Van Gestel, alias Tout Va Bien, was vier jaar geleden laureaat van Studio Brussels muziekconcours. Met twee verse Hotshots onder de arm - Queen of Sheba en Goodbye - moet dat 'sexy, dansbaar en af en toe een tikkeltje donker' worden. Voorprogramma Tundra, née Charlotte Caluwaerts, kent u niet alleen als Nieuwe Lichting en lid van The Happy, maar ook van haar korte passage in De slimste mens. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert op vrijdag 14/4 in de Balzaal van de Vooruit. Filip wie? De échte koning der Belgen heet Nicolas III, lijkt verdacht veel op Peter Van den Begin en moet dringend terug naar zijn land. Wallonië heeft namelijk de onafhankelijkheid uitgeroepen. Wij mogen 5 dvd's weggeven van King of the Belgians, de recentste film van Peter Brosens en Jessica Woodworth.