De echte Springsteenfan wil de Boss in al zijn monumentale breedbeeldglorie aanschouwen. Dus hij rept zich op zaterdagochtend 5/12 - het begint al om 9.30 uur - naar Cinema UGC in Galerie Toison d'Or in Brussel voor de eenmalige fanscreening van The Ties That Bind, een nieuwe documentaire waarin Springsteen terugblikt op het ontstaan van zijn illustere album The River.

Na de pauze - met koffie en croissants - krijgt u een uurlange edit te zien van The River Tour - Tempe, 1980, een legendarisch Springsteenconcert. De volledige versie van dat concert én de documentaire zitten ook in The Ties That Bind: The River Collection, een somptueuze box met 3 dvd's en 4 cd's, met verder onder meer het originele dubbelalbum The River, en genoeg outtakes om u tot het nieuwe jaar zoet te houden.

Wij mogen niet alleen 15 duotickets weggeven, u krijgt er ook nog een een stevige Fnac-kortingbon (21 euro) bij voor de River-box.

Neem deel aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen:

De echte Springsteenfan wil de Boss in al zijn monumentale breedbeeldglorie aanschouwen. Dus hij rept zich op zaterdagochtend 5/12 - het begint al om 9.30 uur - naar Cinema UGC in Galerie Toison d'Or in Brussel voor de eenmalige fanscreening van The Ties That Bind, een nieuwe documentaire waarin Springsteen terugblikt op het ontstaan van zijn illustere album The River. Na de pauze - met koffie en croissants - krijgt u een uurlange edit te zien van The River Tour - Tempe, 1980, een legendarisch Springsteenconcert. De volledige versie van dat concert én de documentaire zitten ook in The Ties That Bind: The River Collection, een somptueuze box met 3 dvd's en 4 cd's, met verder onder meer het originele dubbelalbum The River, en genoeg outtakes om u tot het nieuwe jaar zoet te houden. Wij mogen niet alleen 15 duotickets weggeven, u krijgt er ook nog een een stevige Fnac-kortingbon (21 euro) bij voor de River-box.Neem deel aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen: