Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Ghost in the Shell

Een cybernetisch aangepaste soldaat met de rondingen van Scarlett Johansson trekt ten strijde tegen terroristen. Intussen probeert ze te achterhalen wie haar leven heeft gestolen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Ghost in the Shell.

Knack Focus
© Knack Focus15x2 tickets A Gentle Creature

Het Russische systeem is rot van onder tot boven. Tot die conclusie komt toch Sergei Loznitsa. De Oekraïense regisseur houdt Rusland een spiegel voor in deze beklijvende film. Wij mogen 15 duotickets weggeven van A Gentle Creature.

Jeremy Saunders
© Jeremy Saunders

5x
kijkvoucher
Top of the Lake: China Girl

Top of the Lake: China Girl ging in première op het jongste festival van Cannes. Vanaf 11/8 is het tweede seizoen van de bejubelde Nieuw-Zeelandse crimeserie van Jane Campion (The Piano) ook te zien via www.lumiereseries.com. Wij mogen 5 vouchers weggeven voor het volledige seizoen van Top of the Lake: China Girl.

Een cybernetisch aangepaste soldaat met de rondingen van Scarlett Johansson trekt ten strijde tegen terroristen. Intussen probeert ze te achterhalen wie haar leven heeft gestolen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Ghost in the Shell. Het Russische systeem is rot van onder tot boven. Tot die conclusie komt toch Sergei Loznitsa. De Oekraïense regisseur houdt Rusland een spiegel voor in deze beklijvende film. Wij mogen 15 duotickets weggeven van A Gentle Creature. Top of the Lake: China Girl ging in première op het jongste festival van Cannes. Vanaf 11/8 is het tweede seizoen van de bejubelde Nieuw-Zeelandse crimeserie van Jane Campion (The Piano) ook te zien via www.lumiereseries.com. Wij mogen 5 vouchers weggeven voor het volledige seizoen van Top of the Lake: China Girl.