Knack Focus
© Knack Focus5x
blu-ray
Alien: Covenant

Ridley Scott laat zijn xenomorfjes weer doen waar ze goed in zijn: u trakteren op versmachtende facehugs en ondraaglijke suspense. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Alien: Covenant, een van de beste blockbusters van de voorbije zomer.

Knack Focus
© Knack Focus

1x2
viptickets
John Malkovich in The Music Critic

Steracteur John Malkovich komt naar Gent, niet om het over film te hebben, maar over klassieke muziek. Op woensdag 4/10 staat hij in de Capitole in The Music Critic, een voorstelling waarin hij aan de slag gaat met de kritiek die componisten en muzikanten te slikken krijgen, vanzelfsprekend voorzien van fikse strepen muziek. Wij mogen 1 duovip-ticket weggeven voor die voorstelling - ook goed voor de receptie achteraf.

Ridley Scott laat zijn xenomorfjes weer doen waar ze goed in zijn: u trakteren op versmachtende facehugs en ondraaglijke suspense. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Alien: Covenant, een van de beste blockbusters van de voorbije zomer. Steracteur John Malkovich komt naar Gent, niet om het over film te hebben, maar over klassieke muziek. Op woensdag 4/10 staat hij in de Capitole in The Music Critic, een voorstelling waarin hij aan de slag gaat met de kritiek die componisten en muzikanten te slikken krijgen, vanzelfsprekend voorzien van fikse strepen muziek. Wij mogen 1 duovip-ticket weggeven voor die voorstelling - ook goed voor de receptie achteraf.