Knack Focus
© Knack Focus

10x boek Belpop Bonanza

150 verhalen over de Belgische muziek van de jaren 60 tot nu, dat is wat Jan Delvaux u voorschotelt in dit vuistdikke boek. Wij hebben tien exemplaren van de belpopbijbel te geef.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets School is Cool

Met hun jongste, aan Springsteen en Fleetwood Mac verwante plaat onder de arm komen Johannes Genard en band op vrijdag 5/1 op het Gentse Zebrawoods spelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Good news!

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Dunkirk

Christopher Nolan haalt het grof cinematografisch geschut boven om de evacuatie van Duinkerke te verfilmen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze visuele blitzkrieg.

10x boek Belpop Bonanza150 verhalen over de Belgische muziek van de jaren 60 tot nu, dat is wat Jan Delvaux u voorschotelt in dit vuistdikke boek. Wij hebben tien exemplaren van de belpopbijbel te geef.10x2 tickets School is CoolMet hun jongste, aan Springsteen en Fleetwood Mac verwante plaat onder de arm komen Johannes Genard en band op vrijdag 5/1 op het Gentse Zebrawoods spelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Good news!5x blu-ray DunkirkChristopher Nolan haalt het grof cinematografisch geschut boven om de evacuatie van Duinkerke te verfilmen. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze visuele blitzkrieg.