Knack Focus
© Knack Focus

Basket tegen Témé Tan

De Congolese Belg Témé Tan is de coming man van de exotische elektro, én een begenadigd basketballer. Hij viert de release van zijn titelloze debuut met een basketbaltoernooi, op woensdagnamiddag 4/10 in Brussel. U kunt het tegen hem opnemen, samen met vier ploegmaats naar keuze. En aansluitend mag u nog naar de releaseparty bij Chez PIAS, inclusief miniconcert en foodtruck. Geen sportieveling? We hebben ook 3 duotickets te geef voor de party alleen. Alley-oop!

Knack Focus
© Knack Focus

3x2 tickets Artbeat

Jazz, klassiek en elektro onder één industrieel dak, dat is Artbeat, op vrijdag 6/10 in de Eskimofabriek in Gent. Op de affiche nijverig ronkende namen als Ben Sluijs, Mauro Pawlowski, Zapp 4 (violen en Nirvana!) en Liesa van der Aa (foto). Wij mogen 3 duotickets weggeven voor deze unieke avond. Shake that pitteleer!

Knack Focus
© Knack Focus


10x2
tickets
Brzzvll + Compro Oro

Twee swingende Belgische bands presenteren, ook al op vrijdag 6/10, nieuw plaatwerk in de Handelsbeurs in Gent. Compro Oro doet de vibrafoon andermaal Afro-Cubaans zinderen op de 10-inch Bombardo. Brzzvll doet zijn zwoele instrumentale ding op Waiho. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze broeierige dubbelaffiche. Deo! Deheeheeooo!

De Congolese Belg Témé Tan is de coming man van de exotische elektro, én een begenadigd basketballer. Hij viert de release van zijn titelloze debuut met een basketbaltoernooi, op woensdagnamiddag 4/10 in Brussel. U kunt het tegen hem opnemen, samen met vier ploegmaats naar keuze. En aansluitend mag u nog naar de releaseparty bij Chez PIAS, inclusief miniconcert en foodtruck. Geen sportieveling? We hebben ook 3 duotickets te geef voor de party alleen. Alley-oop!Jazz, klassiek en elektro onder één industrieel dak, dat is Artbeat, op vrijdag 6/10 in de Eskimofabriek in Gent. Op de affiche nijverig ronkende namen als Ben Sluijs, Mauro Pawlowski, Zapp 4 (violen en Nirvana!) en Liesa van der Aa (foto). Wij mogen 3 duotickets weggeven voor deze unieke avond. Shake that pitteleer!Twee swingende Belgische bands presenteren, ook al op vrijdag 6/10, nieuw plaatwerk in de Handelsbeurs in Gent. Compro Oro doet de vibrafoon andermaal Afro-Cubaans zinderen op de 10-inch Bombardo. Brzzvll doet zijn zwoele instrumentale ding op Waiho. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze broeierige dubbelaffiche. Deo! Deheeheeooo!