Nog tot en met 3 april 2016 brengt het Gallo-Romeins Museum de beklijvende leefwereld van de gladiatoren tot leven tijdens de tentoonstelling 'Gladiatoren: Helden van het Colosseum'. Met authentieke wapens, spectaculaire helmen, beenstukken en andere topstukken. Met levensechte figuren, meeslepende films, boeiende interactieve installaties ... En dat alles in een unieke samenwerking met het Colosseum van Rome. Een totaalervaring die je nooit vergeet. Elk weekend, elke feestdag, elke woensdagnamiddag en elke dag van de schoolvakanties zijn er workshops voor kinderen.

Doe mee en maak kans op een van de 5 arrangementen voor twee met een bezoek aan Tongeren, tickets voor de unieke tentoonstelling in het Gallo-Romeins Museum en een overnachting in het Eburon Hotel.

Nog tot en met 3 april 2016 brengt het Gallo-Romeins Museum de beklijvende leefwereld van de gladiatoren tot leven tijdens de tentoonstelling 'Gladiatoren: Helden van het Colosseum'. Met authentieke wapens, spectaculaire helmen, beenstukken en andere topstukken. Met levensechte figuren, meeslepende films, boeiende interactieve installaties ... En dat alles in een unieke samenwerking met het Colosseum van Rome. Een totaalervaring die je nooit vergeet. Elk weekend, elke feestdag, elke woensdagnamiddag en elke dag van de schoolvakanties zijn er workshops voor kinderen.Doe mee en maak kans op een van de 5 arrangementen voor twee met een bezoek aan Tongeren, tickets voor de unieke tentoonstelling in het Gallo-Romeins Museum en een overnachting in het Eburon Hotel.