5 x dvd Atlantic

Niet iedereen komt naar Europa in gammele bootjes. En al helemaal niet de Marokkaanse visser die in Atlantic op een surfplank de Middellandse Zee trotseert. We gooiden onze netten uit en vingen zowaar 5 dvd's, die we zeker niet voor onszelf willen houden. Hengelen maar!

5 x dvd Charlie's Country

Aboriginal zijn is niet altijd fijn, en dat moet je Charlie niet vertellen. De native Australian heeft het moeilijk om samen te leven met de mensen die hem het land van zijn voorouders afpakten. We mogen 5 dvd's­ van Charlie's Country weggeven. Alle dingo's nog aan toe!

5 x dvd AtlanticNiet iedereen komt naar Europa in gammele bootjes. En al helemaal niet de Marokkaanse visser die in Atlantic op een surfplank de Middellandse Zee trotseert. We gooiden onze netten uit en vingen zowaar 5 dvd's, die we zeker niet voor onszelf willen houden. Hengelen maar!5 x dvd Charlie's CountryAboriginal zijn is niet altijd fijn, en dat moet je Charlie niet vertellen. De native Australian heeft het moeilijk om samen te leven met de mensen die hem het land van zijn voorouders afpakten. We mogen 5 dvd's­ van Charlie's Country weggeven. Alle dingo's nog aan toe!