10 dvd's Son of Saul

'Zelden of nooit was een film over de concentratiekampen zo radicaal en beklemmend', zo schreef onze man bij de release van Son of Saul, ondertussen ook meer dan terecht bekroond met een Oscar. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Son of Saul.

2x10 duotickets VOLTA

Volta is twee nachten - eentje in Antwerpen, eentje in Gent - vol aanstormend muzikaal talent. Op zaterdag 23/4 kunt u in de Roma in Borgerhout luisteren en kijken naar Tsar B, Woodie Smalls en Go March. Tussendoor kunt u naar de foto-expo van Herman Selleslags, achteraf schudt u de heupen op het ritme van draaitafelaar Tom Barman. Op zaterdag 30/4 is het in de Vooruit in Gent aan Raketkanon, Stadt en Elefant om hun ­kunnen te demonstreren. Achteraf dropt Bram Willems de naald op stevige dansbare plakken vinyl. Wij mogen voor elke avond 10 duotickets weggeven.

3x2 tickets Nonkeen@ccHasselt

De naam Nonkeen zegt u mogelijk niets, maar u kent wel Nils Frahm, die voor dit electronicatrio twee van zijn jeugdvrienden optrommelde. Muziekodroom nodigde hen uit om het project - in de Belgische première - in Cultuurcentrum Hasselt te presenteren. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor dat concert op vrijdag 22/4.

15x2 tickets A peine j'ouvre les yeux

Haar ouders willen graag dat ze geneeskunde gaat studeren, Farah besteedt haar tijd liever aan de rockband waarin ze zingt. Jeugdige rebellie in Tunesië aan de vooravond van de Arabische Lente. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de avant-première van A peine j'ouvre les yeux op maandag 25/4 in de Vendôme in Brussel.

10 dvd's Son of Saul 'Zelden of nooit was een film over de concentratiekampen zo radicaal en beklemmend', zo schreef onze man bij de release van Son of Saul, ondertussen ook meer dan terecht bekroond met een Oscar. Wij mogen 10 dvd's weggeven van Son of Saul.2x10 duotickets VOLTAVolta is twee nachten - eentje in Antwerpen, eentje in Gent - vol aanstormend muzikaal talent. Op zaterdag 23/4 kunt u in de Roma in Borgerhout luisteren en kijken naar Tsar B, Woodie Smalls en Go March. Tussendoor kunt u naar de foto-expo van Herman Selleslags, achteraf schudt u de heupen op het ritme van draaitafelaar Tom Barman. Op zaterdag 30/4 is het in de Vooruit in Gent aan Raketkanon, Stadt en Elefant om hun ­kunnen te demonstreren. Achteraf dropt Bram Willems de naald op stevige dansbare plakken vinyl. Wij mogen voor elke avond 10 duotickets weggeven.3x2 tickets Nonkeen@ccHasseltDe naam Nonkeen zegt u mogelijk niets, maar u kent wel Nils Frahm, die voor dit electronicatrio twee van zijn jeugdvrienden optrommelde. Muziekodroom nodigde hen uit om het project - in de Belgische première - in Cultuurcentrum Hasselt te presenteren. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor dat concert op vrijdag 22/4.15x2 tickets A peine j'ouvre les yeuxHaar ouders willen graag dat ze geneeskunde gaat studeren, Farah besteedt haar tijd liever aan de rockband waarin ze zingt. Jeugdige rebellie in Tunesië aan de vooravond van de Arabische Lente. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de avant-première van A peine j'ouvre les yeux op maandag 25/4 in de Vendôme in Brussel.