.
© .

10x dvd De 16

Benieuwd hoe het er in de Wetstraat _ min of meer _ écht aan toegaat? Verkneukel u dan in de kuiperijen in de coulissen van de macht met De 16. Waarschuwing: in deze mockumentary vliegen de spitante oneliners u zo snel om de oren dat u er soms van gaat duizelen. 'Vijftien dagen rouwverlof? Waar woont uw familie? In Syrië?' Wij mogen 10 dvd's weggeven.

.
© .

5x2 tickets Equal Idiots

Twee jongemannen en een royale dosis onversneden fun: de rockers van Equal Idiots zetten op 29/12 een streep onder dit annus horribilis met fuzzy gitaarwerk en heel veel dadendrang. Plaats van gebeuren: Zebrawoods, het winterse festival op de binnenkoer van het Zebracomplex in Gent. Wij mogen 5 duotickets weggeven.

.
© .

5x2 tickets Ertebrekers

Ideaal om met een glühwein in de hand en confetti in het haar het nieuwe jaar in te dansen: het optreden van Ertebrekers, ook al op Zebrawoods in Gent. De band rond Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle brengt er zijn eigenzinnige symbiose van soul, funk, hiphop en West-Vlaams. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert op 1 januari.

Benieuwd hoe het er in de Wetstraat _ min of meer _ écht aan toegaat? Verkneukel u dan in de kuiperijen in de coulissen van de macht met De 16. Waarschuwing: in deze mockumentary vliegen de spitante oneliners u zo snel om de oren dat u er soms van gaat duizelen. 'Vijftien dagen rouwverlof? Waar woont uw familie? In Syrië?' Wij mogen 10 dvd's weggeven.Twee jongemannen en een royale dosis onversneden fun: de rockers van Equal Idiots zetten op 29/12 een streep onder dit annus horribilis met fuzzy gitaarwerk en heel veel dadendrang. Plaats van gebeuren: Zebrawoods, het winterse festival op de binnenkoer van het Zebracomplex in Gent. Wij mogen 5 duotickets weggeven.Ideaal om met een glühwein in de hand en confetti in het haar het nieuwe jaar in te dansen: het optreden van Ertebrekers, ook al op Zebrawoods in Gent. De band rond Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle brengt er zijn eigenzinnige symbiose van soul, funk, hiphop en West-Vlaams. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert op 1 januari.