3x2 tickets GoGo Penguin + Hydrogen Sea@ De Roma

'Eindelijk avontuur!' aldus onze festival­reporter over GoGo Penguins Pukkelpoppassage afgelopen zomer. Dit trio uit Manchester serveert dan ook jazz met een niet aflatende groove, zoals ook BadBadNotGood en Kamasi Washington dat doen. Wij hebben 3 duo­tickets te geef voor hun concert op donderdag 17/11 in De Roma, met in het voorprogramma Hydrogen Sea, geen jazzcats, maar nachtraven die excelleren in dromerige elektropop. Avontuur verzekerd!

5x DVD The Neon Demon

Drive, Only God Forgives, Bronson... Niemand die seks en geweld zo stijlvol en strak in beeld brengt als Deens agent-provocateur Nicolas Winding Refn. En in The Neon Demon - een huiversprookje met Elle Fanning als maagdelijk model in de materialistische haute-couturehel van LA - is dat niet anders. Wij mogen

5 dvd's weg van dé shocker van Cannes. Strike a pose!

5x DVD Love & Friendship

Weke korsettenromantiek voor boeken­wurmen? No, ma'am! Jane Austen kan ook geestig en witty zijn. Dat bewijst indiefilmer Whit Stillman met deze heerlijk venijnige zedensatire vol verbaal vitriool, gebaseerd op Austens brievenroman Lady Susan en met Kate Beckinsale als de kokette maar kattige weduwe die intrigeren tot kunst verheft. 5 dvd's liggen ­bedrieglijk gewillig voor u klaar.

5x2 tickets Jan Swerts + Oaktree @ De Roma

Melancholie troef, op donderdag 24/11 in ­Borgerhout. Eerst is er Oaktree, het elektronische alias van ­Adriaan De Roover, die laptopmuziek warm doet klinken. Daarna is het aan Jan Swerts, de Limburgse leraar die onlangs met ­Schaduwland 'de soundtrack bij een fictieve ­postapocalyptische zombiefilm' schreef. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor deze fijne double bill. En u hoeft niet eens een Halloweenpak aan te trekken!

3x2 tickets GoGo Penguin + Hydrogen Sea@ De Roma'Eindelijk avontuur!' aldus onze festival­reporter over GoGo Penguins Pukkelpoppassage afgelopen zomer. Dit trio uit Manchester serveert dan ook jazz met een niet aflatende groove, zoals ook BadBadNotGood en Kamasi Washington dat doen. Wij hebben 3 duo­tickets te geef voor hun concert op donderdag 17/11 in De Roma, met in het voorprogramma Hydrogen Sea, geen jazzcats, maar nachtraven die excelleren in dromerige elektropop. Avontuur verzekerd!5x DVD The Neon DemonDrive, Only God Forgives, Bronson... Niemand die seks en geweld zo stijlvol en strak in beeld brengt als Deens agent-provocateur Nicolas Winding Refn. En in The Neon Demon - een huiversprookje met Elle Fanning als maagdelijk model in de materialistische haute-couturehel van LA - is dat niet anders. Wij mogen 5 dvd's weg van dé shocker van Cannes. Strike a pose!5x DVD Love & FriendshipWeke korsettenromantiek voor boeken­wurmen? No, ma'am! Jane Austen kan ook geestig en witty zijn. Dat bewijst indiefilmer Whit Stillman met deze heerlijk venijnige zedensatire vol verbaal vitriool, gebaseerd op Austens brievenroman Lady Susan en met Kate Beckinsale als de kokette maar kattige weduwe die intrigeren tot kunst verheft. 5 dvd's liggen ­bedrieglijk gewillig voor u klaar.5x2 tickets Jan Swerts + Oaktree @ De RomaMelancholie troef, op donderdag 24/11 in ­Borgerhout. Eerst is er Oaktree, het elektronische alias van ­Adriaan De Roover, die laptopmuziek warm doet klinken. Daarna is het aan Jan Swerts, de Limburgse leraar die onlangs met ­Schaduwland 'de soundtrack bij een fictieve ­postapocalyptische zombiefilm' schreef. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor deze fijne double bill. En u hoeft niet eens een Halloweenpak aan te trekken!