5 x BLU-RAY Ex Machina

Alicia Vikander schittert in Ex Machina, een scifiparabel over robots en menselijkheid. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze vier-sterrenfilm die - schande! - hier nooit de bioscoop heeft gehaald.

5 x dvd Rammstein in Amerika

Na bijna tien jaar afwezigheid van de Amerikaanse podia bracht Rammstein eind 2010 zijn krautmetal in het legendarische Madison Square Garden. U krijgt niet alleen de registratie van dat concert maar ook een documentaire van twee uur over de geschiedenis van de band. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Rammstein in Amerika. Feuer frei!

5 x BLU-RAY Ex MachinaAlicia Vikander schittert in Ex Machina, een scifiparabel over robots en menselijkheid. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze vier-sterrenfilm die - schande! - hier nooit de bioscoop heeft gehaald.5 x dvd Rammstein in AmerikaNa bijna tien jaar afwezigheid van de Amerikaanse podia bracht Rammstein eind 2010 zijn krautmetal in het legendarische Madison Square Garden. U krijgt niet alleen de registratie van dat concert maar ook een documentaire van twee uur over de geschiedenis van de band. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Rammstein in Amerika. Feuer frei!