10x dvd-box Xavier Dolan

Amper 27 lentes en al genoeg filmische pareltjes om te bundelen in een collector's item? Dat moet Canadees wonderkind Xavier Dolan zijn. Met hoogstaand drama als Mommy, J'ai tué ma mère en Tom à la ferme houdt deze vijfdelige collectie u ongetwijfeld wel even zoet. Wij mogen tien dvd-boxen weggeven.

1x platenspeler Crosley Cruiser II + 5x blu-ray Vinyl

Wanneer Mick Jagger en Martin Scorsese de handen in elkaar slaan voor een duizelingwekkende trip naar de krochten van de New Yorkse muziekbusiness van de jaren 70, dan mag u dat héél erg letterlijk nemen. De HBO-reeks Vinyl volgt tien afleveringen de perikelen van platenbaas Richie Finestra in een knetterende draaikolk van seks, bourbon en wit poeder. En de nodige rock-'n-roll, niet te vergeten. Wij mogen 5 blu-rays van Vinyl weggeven én één uiterst mobiele Crosley Cruiser II-platenspeler.

10x2 tickets Fleddy Melculy

Fleddy Melculy - niet te velwallen met wijlen snollemans die bij Queen zong - is metal in uw moerstaal van Jeroen Camerlynck, in een ander leven lid van De Fanfaar. Na moshmonsters als T-shirt van Metallica, Pinker en de nieuwe single Feestje in uw huisje verschijnt binnenkort het eerste full album Helgië. Wij mogen 10 duo's uitnodigen voor een exclusieve showcase op vrijdag 23/9 in de A-Tower in Antwerpen.

10x dvd-box Xavier DolanAmper 27 lentes en al genoeg filmische pareltjes om te bundelen in een collector's item? Dat moet Canadees wonderkind Xavier Dolan zijn. Met hoogstaand drama als Mommy, J'ai tué ma mère en Tom à la ferme houdt deze vijfdelige collectie u ongetwijfeld wel even zoet. Wij mogen tien dvd-boxen weggeven.1x platenspeler Crosley Cruiser II + 5x blu-ray VinylWanneer Mick Jagger en Martin Scorsese de handen in elkaar slaan voor een duizelingwekkende trip naar de krochten van de New Yorkse muziekbusiness van de jaren 70, dan mag u dat héél erg letterlijk nemen. De HBO-reeks Vinyl volgt tien afleveringen de perikelen van platenbaas Richie Finestra in een knetterende draaikolk van seks, bourbon en wit poeder. En de nodige rock-'n-roll, niet te vergeten. Wij mogen 5 blu-rays van Vinyl weggeven én één uiterst mobiele Crosley Cruiser II-platenspeler.10x2 tickets Fleddy MelculyFleddy Melculy - niet te velwallen met wijlen snollemans die bij Queen zong - is metal in uw moerstaal van Jeroen Camerlynck, in een ander leven lid van De Fanfaar. Na moshmonsters als T-shirt van Metallica, Pinker en de nieuwe single Feestje in uw huisje verschijnt binnenkort het eerste full album Helgië. Wij mogen 10 duo's uitnodigen voor een exclusieve showcase op vrijdag 23/9 in de A-Tower in Antwerpen.