Beyonderground, het festival rond grafische creativiteit dat dit jaar in Muziekodroom plaatsvindt, krijgt een dik feestje als afsluiter: het legendarisch Berlijnse DJ- en producerscollectief Jazzanova draait ten dans op 2 mei!

Het collectief blendt chillout, electro, house, soul, latin, jazz en nu-jazz met het grootste Duitse gemak en bracht al 13 albums uit, ondermeer op het vernieuwende Compost label het beroemde Blue Note label. De Jazzanova DJ's werden ook en vooral bekend door hun geweldige remixes voor ondermeer Ian Pooley, M.J. Cole en Masters At Work en waren bij de eerste Berlijnse DJ's die de wijde wereld introkken. Gilles Peterson is fan!

Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Jazzanova/Beyonderground in Muziekodroom op 2 mei.

Beyonderground, het festival rond grafische creativiteit dat dit jaar in Muziekodroom plaatsvindt, krijgt een dik feestje als afsluiter: het legendarisch Berlijnse DJ- en producerscollectief Jazzanova draait ten dans op 2 mei! Het collectief blendt chillout, electro, house, soul, latin, jazz en nu-jazz met het grootste Duitse gemak en bracht al 13 albums uit, ondermeer op het vernieuwende Compost label het beroemde Blue Note label. De Jazzanova DJ's werden ook en vooral bekend door hun geweldige remixes voor ondermeer Ian Pooley, M.J. Cole en Masters At Work en waren bij de eerste Berlijnse DJ's die de wijde wereld introkken. Gilles Peterson is fan!Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Jazzanova/Beyonderground in Muziekodroom op 2 mei.