2x2 tickets Tourist LeMC

Op 27 augustus staat Tourist LeMC op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.

2x2 tickets Reymer + Isolde et Les Bens

Actrice Tine Reymer voelt zich ook op het podium in haar sas. Na Flowers for Breakfast en Billie King keert ze met Reymer naar het muzikale voorplan. Op 28 augustus staat ze met Isolde et Les Bens op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.

2x2 tickets TaxiWars + Tape Cuts Tape

Op 30 augustus speelt Tom Barman met TaxiWars het slotakkoord in het Openluchttheater Oostende. Samen met saxofonist Robin Verheyen brengt hij een boeiende mix van spoken word, parlando, jazz en sterke songs. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.

Op 27 augustus staat Tourist LeMC op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.Actrice Tine Reymer voelt zich ook op het podium in haar sas. Na Flowers for Breakfast en Billie King keert ze met Reymer naar het muzikale voorplan. Op 28 augustus staat ze met Isolde et Les Bens op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.Op 30 augustus speelt Tom Barman met TaxiWars het slotakkoord in het Openluchttheater Oostende. Samen met saxofonist Robin Verheyen brengt hij een boeiende mix van spoken word, parlando, jazz en sterke songs. Wij mogen 2 tickets voor twee personen weggeven.