5x2 tickets Gainsbourg se barre

Geen betere plek voor een hommage aan de man met de Gitanes dan De Roma, toch? Rudolf Hecke, die een paar jaar geleden een biografie van Gainsbourg schreef, vertelt, onder anderen Klaas Delrue, Patrick Riguelle en Ad Cominotto vertolken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Gainsbourg se barre, op donderdag 24/3 in De Roma in Borgerhout.

2x2 tickets Yellow Lounge @ Klarafestival

Voor de tweede keer sluit het Klara­festival af met Yellow Lounge. Korte livesets van opkomende en beroemde klassieke muzikanten - dit jaar zijn dat Milos Karadaglic, Lucas en Arthur Jussen en Esther Yoo - worden afgewisseld met gedraaitafel van Mengel & Berg, die u zullen doen dansen op klassiek werk. Wij mogen 2 duo­tickets weggeven voor die avond, op donderdag 24/3 in de Mirano in Brussel. Om de wals helemaal onder de knie te krijgen, doen we er nog een drankbandje bij. Wine, wine, nur du allein!

3x Far Cry Primal

Dit is niet meer Far Cry zoals u het kent. In Primal zoekt de populaire gamefranchise het in een ver verleden waar u zich met knots, pijl en bijenkorf zult moeten redden. Een heel ander, prehistorisch beestje. Wij mogen 3 exemplaren van Far Cry Primal voor Play­Station 4 weggeven.

5x2 tickets Gainsbourg se barreGeen betere plek voor een hommage aan de man met de Gitanes dan De Roma, toch? Rudolf Hecke, die een paar jaar geleden een biografie van Gainsbourg schreef, vertelt, onder anderen Klaas Delrue, Patrick Riguelle en Ad Cominotto vertolken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Gainsbourg se barre, op donderdag 24/3 in De Roma in Borgerhout.2x2 tickets Yellow Lounge @ KlarafestivalVoor de tweede keer sluit het Klara­festival af met Yellow Lounge. Korte livesets van opkomende en beroemde klassieke muzikanten - dit jaar zijn dat Milos Karadaglic, Lucas en Arthur Jussen en Esther Yoo - worden afgewisseld met gedraaitafel van Mengel & Berg, die u zullen doen dansen op klassiek werk. Wij mogen 2 duo­tickets weggeven voor die avond, op donderdag 24/3 in de Mirano in Brussel. Om de wals helemaal onder de knie te krijgen, doen we er nog een drankbandje bij. Wine, wine, nur du allein!3x Far Cry PrimalDit is niet meer Far Cry zoals u het kent. In Primal zoekt de populaire gamefranchise het in een ver verleden waar u zich met knots, pijl en bijenkorf zult moeten redden. Een heel ander, prehistorisch beestje. Wij mogen 3 exemplaren van Far Cry Primal voor Play­Station 4 weggeven.