Bent Van Looy trok naar Los Angeles om er, onder de vleugels van producer en ex-medewerker van Paul McCartney Jason Falkner, zijn tweede soloworp in te blikken. Die heet Pyjama Days, en is zoals eerste single My Escape al aangeeft een harmonieuze plaat vol warme arrangementen. Da's pop!

Pyjama Days verschijnt op 25/3 (een door Bent Van Looy zelve gesigneerd exemplaar vooruit bestellen, kan alvast hier). Diezelfde dag geeft Van Looy een exclusief concert in Hotel Métropole, gelegen aan De Brouckère in Brussel. De deuren gaan open om 10u, de show zelf start om 10u30. De aanwezigen worden getrakteerd op een ontbijtje.

Als je erbij wil zijn, neem dan hier deel aan onze Bent Van Looy-wedstrijd en maak kans op één van de 5 duotickets.

Bent Van Looy trok naar Los Angeles om er, onder de vleugels van producer en ex-medewerker van Paul McCartney Jason Falkner, zijn tweede soloworp in te blikken. Die heet Pyjama Days, en is zoals eerste single My Escape al aangeeft een harmonieuze plaat vol warme arrangementen. Da's pop!Pyjama Days verschijnt op 25/3 (een door Bent Van Looy zelve gesigneerd exemplaar vooruit bestellen, kan alvast hier). Diezelfde dag geeft Van Looy een exclusief concert in Hotel Métropole, gelegen aan De Brouckère in Brussel. De deuren gaan open om 10u, de show zelf start om 10u30. De aanwezigen worden getrakteerd op een ontbijtje. Als je erbij wil zijn, neem dan hier deel aan onze Bent Van Looy-wedstrijd en maak kans op één van de 5 duotickets.