An Pierlé heeft met Arches haar meest poppy plaat tot nog toe gemaakt. Bronski Beats, Eurythmics, Kate Bush, een beetje Portishead: het zit er allemaal in.

Het album opnemen deed Pierlé in de Gentse Sint-Jacobskerk. En ze riep ook de hulp in van organist Karel De Wilde, Loesje Mahieu van Blackie & The Oohoos en Flying Horseman en Kaat Hellings, een Antwerpse die verstilde pianopop maakt.

Benieuwd hoe Pierlé dat allemaal live gaat opvoeren? Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd en maak kans op één van de 30 duotickets voor haar exclusieve Knack Focus-showcase, op 27/4 om 20u in Chez PIAS, Brussel.

Wie? An Pierlé.

Wat? Een exclusieve showcase voor 60 Knack Focus-lezers.

Waar? Chez PIAS, Sint Laurensstraat 36-38, 1000 Brussel.

Wanneer? Op woensdag 27/4. Deuren: 19u30, concert: 20u, einde: 21u.

An Pierlé heeft met Arches haar meest poppy plaat tot nog toe gemaakt. Bronski Beats, Eurythmics, Kate Bush, een beetje Portishead: het zit er allemaal in. Het album opnemen deed Pierlé in de Gentse Sint-Jacobskerk. En ze riep ook de hulp in van organist Karel De Wilde, Loesje Mahieu van Blackie & The Oohoos en Flying Horseman en Kaat Hellings, een Antwerpse die verstilde pianopop maakt. Benieuwd hoe Pierlé dat allemaal live gaat opvoeren? Neem dan deel aan onderstaande wedstrijd en maak kans op één van de 30 duotickets voor haar exclusieve Knack Focus-showcase, op 27/4 om 20u in Chez PIAS, Brussel.