Eén van Seymour Bernsteins grootste bewonderaars is Ethan Hawke die met de doordringende documentaire "Seymour: An Introduction" ons laat kennismaken met de bijna 90-jarige pianovirtuoos: een klassiek pianist, geliefd docent en ware guru. Op middelbare leeftijd maakte Bernstein plots een einde aan zijn veelbelovende carrière als concertpianist. Sindsdien wijdt hij zijn tijd aan het opleiden en inspireren van jonge artiesten. Een levensles waarmee iedereen zich gegarandeerd kan identificeren.

Met het hartverwarmend portret "Seymour: An Introduction" levert cineast Ethan Hawke een intiem eerbetoon aan een buitengewone vriend en mentor.

Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de première in Bozar op 23 november.

Eén van Seymour Bernsteins grootste bewonderaars is Ethan Hawke die met de doordringende documentaire "Seymour: An Introduction" ons laat kennismaken met de bijna 90-jarige pianovirtuoos: een klassiek pianist, geliefd docent en ware guru. Op middelbare leeftijd maakte Bernstein plots een einde aan zijn veelbelovende carrière als concertpianist. Sindsdien wijdt hij zijn tijd aan het opleiden en inspireren van jonge artiesten. Een levensles waarmee iedereen zich gegarandeerd kan identificeren.Met het hartverwarmend portret "Seymour: An Introduction" levert cineast Ethan Hawke een intiem eerbetoon aan een buitengewone vriend en mentor. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de première in Bozar op 23 november.