De film vertelt twee verhalen over gebeurtenissen die plaats vonden tussen 1909 en 1940. In beide verhalen speelt Karamakate, een sjamaan en de laatste overlevende van zijn stam in het Amazonewoud. Hij reisde samen met twee wetenschappers, de Duitser Theodor Koch-Grunberg en de Amerikaan Richard Evans Schultes, op zoek naar de zeldzame yakruna, een heilige plant. De film is losjes geïnspireerd op de dagboeken die beide wetenschappers bijhielden over hun veldwerk in het Amazonewoud.

Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de avant-première in Cinema Galeries op 22 maart om 19u. In aanwezigheid van Jan Bijvoet.

De film vertelt twee verhalen over gebeurtenissen die plaats vonden tussen 1909 en 1940. In beide verhalen speelt Karamakate, een sjamaan en de laatste overlevende van zijn stam in het Amazonewoud. Hij reisde samen met twee wetenschappers, de Duitser Theodor Koch-Grunberg en de Amerikaan Richard Evans Schultes, op zoek naar de zeldzame yakruna, een heilige plant. De film is losjes geïnspireerd op de dagboeken die beide wetenschappers bijhielden over hun veldwerk in het Amazonewoud.Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de avant-première in Cinema Galeries op 22 maart om 19u. In aanwezigheid van Jan Bijvoet.