Covers van stripalbums roepen een bijzondere sfeer op, een universum zelfs, en een tijdsgeest. Ze zijn voor een stripverhaal even belangrijk als een affiche voor een film. In een fractie van een seconde moeten ze de aandacht van de lezer trekken in de boekhandel, hem overtuigen en verleiden, en voorkomen dat zijn blik te snel afdwaalt.

Het zijn die stripcovers die centraal staan in de tentoonstelling 'Coverkunst', nog tot 28 mei 2017 te zien in het Stripcentrum in Brussel. Wij mogen er 10 duotickets voor weggeven. Doe mee en win!

Covers van stripalbums roepen een bijzondere sfeer op, een universum zelfs, en een tijdsgeest. Ze zijn voor een stripverhaal even belangrijk als een affiche voor een film. In een fractie van een seconde moeten ze de aandacht van de lezer trekken in de boekhandel, hem overtuigen en verleiden, en voorkomen dat zijn blik te snel afdwaalt. Het zijn die stripcovers die centraal staan in de tentoonstelling 'Coverkunst', nog tot 28 mei 2017 te zien in het Stripcentrum in Brussel. Wij mogen er 10 duotickets voor weggeven. Doe mee en win!