Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Pascal Deweze @ N9

U kent hem als die rosse van Broken Glass Heroes, Metal Molly en Sukilove. Hij heeft nu in z'n uppie Cult of Yes gemaakt, een soloplaat die u dringend moet leren kennen. Op zaterdag 10/6 in de N9 in Eeklo bijvoorbeeld. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert van Pascal Deweze.

Focus Knack
© Focus Knack

10x2 tickets Andy Shauf @ Dok

Andy Shauf heeft net een nieuwe plak vinyl - The Party - uit op Anti, het label dat ook onderdak biedt aan Tom Waits, de vergelijkingen met zoetgevooisde liedjesmakers als Sufjan Stevens zijn niet van de lucht en het überhippe Pitchfork bedeelde zijn recentste geesteskind met een flinke 9 op 10. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Andy Shauf (met in het voorprogramma Krankland) op zondag 4/6 in de tijdelijke Gentse concerttempel Dok.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Rogue One

Veruit de beste Star Wars-film in jaren, in elk geval de eerste in jaren die niet gewoon een remake is: wij mogen 5 dvd's weggeven van Rogue One: A Star Wars Story.

U kent hem als die rosse van Broken Glass Heroes, Metal Molly en Sukilove. Hij heeft nu in z'n uppie Cult of Yes gemaakt, een soloplaat die u dringend moet leren kennen. Op zaterdag 10/6 in de N9 in Eeklo bijvoorbeeld. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert van Pascal Deweze. Andy Shauf heeft net een nieuwe plak vinyl - The Party - uit op Anti, het label dat ook onderdak biedt aan Tom Waits, de vergelijkingen met zoetgevooisde liedjesmakers als Sufjan Stevens zijn niet van de lucht en het überhippe Pitchfork bedeelde zijn recentste geesteskind met een flinke 9 op 10. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Andy Shauf (met in het voorprogramma Krankland) op zondag 4/6 in de tijdelijke Gentse concerttempel Dok. Veruit de beste Star Wars-film in jaren, in elk geval de eerste in jaren die niet gewoon een remake is: wij mogen 5 dvd's weggeven van Rogue One: A Star Wars Story.