5 x 2 The Rhythm Junks @ De Roma

Steven De Bruyn, Jasper Hautekiet en Tony ­Gyselinck amuseren zich met de jaren almaar meer met ­grooves en roots, oude en nieuwe ­muziekjes. Met een verse plaat, It Takes a While, onder de arm bouwen deze Rhythm Junks op ­vrijdag 1/4 een feestje in de Roma in Borgerhout. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor die avond.

3 x 2 Eefje de Visser @ Muziekodroom

Ook de Utrechtse Eefje de Visser heeft net een nieuwe plaat uit, Nachtlicht. Op vrijdag 25/3 kunt u in de Muziekodroom in Hasselt daar helemaal kopje-onder in gaan. Wij mogen 3 duotickets ­weggeven voor die avond.

Steven De Bruyn, Jasper Hautekiet en Tony ­Gyselinck amuseren zich met de jaren almaar meer met ­grooves en roots, oude en nieuwe ­muziekjes. Met een verse plaat, It Takes a While, onder de arm bouwen deze Rhythm Junks op ­vrijdag 1/4 een feestje in de Roma in Borgerhout. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor die avond.Ook de Utrechtse Eefje de Visser heeft net een nieuwe plaat uit, Nachtlicht. Op vrijdag 25/3 kunt u in de Muziekodroom in Hasselt daar helemaal kopje-onder in gaan. Wij mogen 3 duotickets ­weggeven voor die avond.