5 x 2 Richie Hawtin @ Labyrinth Club

Techno-dj's Richie Hawtin en Chris Liebing komen op donderdag 24/3 in de Labyrinth Club - tegenwoordig niet meer in Antwerpen, maar in Hasselt - met een naar verluidt revolutionair nieuw mengpaneel spelen. De tickets daarvoor vlogen aan een slordige 300 bpm de deur uit, maar wij mogen nog 5 duotickets voor die avond weggeven.

10 x 2 Stuff + The Gaslamp Killer @ Vooruit

Op de platendraaiende Gaslamp Killer valt 'met geen duct tape een genre te kleven', aldus onze recensent. Hetzelfde kan, zoals u weet, gezegd worden van de vaderlandse livesensatie Stuff. En tussen de bedrijven is er nog de immer oorstrelende gastheer Lefto. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze uit de pan swingende avond, op dinsdag 22/3 in de concertzaal van de Vooruit in Gent.

5 x 2 Richie Hawtin @ Labyrinth ClubTechno-dj's Richie Hawtin en Chris Liebing komen op donderdag 24/3 in de Labyrinth Club - tegenwoordig niet meer in Antwerpen, maar in Hasselt - met een naar verluidt revolutionair nieuw mengpaneel spelen. De tickets daarvoor vlogen aan een slordige 300 bpm de deur uit, maar wij mogen nog 5 duotickets voor die avond weggeven.10 x 2 Stuff + The Gaslamp Killer @ VooruitOp de platendraaiende Gaslamp Killer valt 'met geen duct tape een genre te kleven', aldus onze recensent. Hetzelfde kan, zoals u weet, gezegd worden van de vaderlandse livesensatie Stuff. En tussen de bedrijven is er nog de immer oorstrelende gastheer Lefto. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze uit de pan swingende avond, op dinsdag 22/3 in de concertzaal van de Vooruit in Gent.