5x2 tickets Ennio Morricone

Op 25 en 26/6 doet Ennio Morricone opnieuw ons land aan. Op het Sint-Pietersplein in Gent zal de 87-jarige maestro, geholpen door een uit de kluiten gewassen orkest, het beste uit zijn indrukwekkende carrière brengen. Keuze zat, maar het moet al wreed tegenzitten als hij The Good, the Bad and the Ugly of Once Upon a Time in the West vergeet. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het concert van zondag 26/6.

1x deluxebox Eric Clapton

Eric Clapton heeft een nieuw studioalbum uit, I Still Do, opnieuw geproduceerd door Glyn Jones, met wie hij dertig jaar geleden ook al Slowhand inblikte. Voor het artwork tekende Peter Blake, de man die ooit Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band kiekte.

Wij mogen 1 deluxebox van I Still Do weg­geven. Die is gehuld in een speciale denimbox, een beetje zoals Claptons jeansjack. U krijgt er onder meer een USB-stick bij in de vorm van een vacuümbuis, zo eentje uit de tijd dat versterkers nog met lampen werkten. Daarop staan nog twee ­exclusieve bonustracks en een making of.

5x2 tickets Ennio MorriconeOp 25 en 26/6 doet Ennio Morricone opnieuw ons land aan. Op het Sint-Pietersplein in Gent zal de 87-jarige maestro, geholpen door een uit de kluiten gewassen orkest, het beste uit zijn indrukwekkende carrière brengen. Keuze zat, maar het moet al wreed tegenzitten als hij The Good, the Bad and the Ugly of Once Upon a Time in the West vergeet. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het concert van zondag 26/6.1x deluxebox Eric ClaptonEric Clapton heeft een nieuw studioalbum uit, I Still Do, opnieuw geproduceerd door Glyn Jones, met wie hij dertig jaar geleden ook al Slowhand inblikte. Voor het artwork tekende Peter Blake, de man die ooit Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band kiekte. Wij mogen 1 deluxebox van I Still Do weg­geven. Die is gehuld in een speciale denimbox, een beetje zoals Claptons jeansjack. U krijgt er onder meer een USB-stick bij in de vorm van een vacuümbuis, zo eentje uit de tijd dat versterkers nog met lampen werkten. Daarop staan nog twee ­exclusieve bonustracks en een making of.