Dat Dez Mona handel drijft in bloedmooie songs, weet u al van platen als A Gentleman's Agreement en Origin. Ook live slaat de band rond de bevlogen zanger Gregory Frateur gensters. Moderne troubadours zijn het, stuk voor stuk virtuozen die een publiek een set lang in vervoering brengen.

De donker gevooisde Billie Rodney, nom de plume van de Antwerpse zangeres Bie Van Landeghem, mag de weg plaveien. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het optreden van Dez Mona en Billie Rodney op vrijdag 2/12 in De Roma in Antwerpen.

Dat Dez Mona handel drijft in bloedmooie songs, weet u al van platen als A Gentleman's Agreement en Origin. Ook live slaat de band rond de bevlogen zanger Gregory Frateur gensters. Moderne troubadours zijn het, stuk voor stuk virtuozen die een publiek een set lang in vervoering brengen. De donker gevooisde Billie Rodney, nom de plume van de Antwerpse zangeres Bie Van Landeghem, mag de weg plaveien. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het optreden van Dez Mona en Billie Rodney op vrijdag 2/12 in De Roma in Antwerpen.