.
© .

10x2 tickets Trixie Whitley

Haar concert van 15/12 is al volledig uitverkocht, dus doet de chanteuse Trixie Whitley drie dagen later opnieuw Democrazy in Vooruit aan. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het concert van zondag 18/12 in Vooruit in Gent.

.
© .

10x dvd The Land of the Enlightened

Filmmaker en fotograaf Pieter-Jan De Pue woonde en werkte zeven jaar in Afghanistan. Dat hij het eeuwig verscheurde 'Land van de Verlichten' in zijn bloed heeft zitten merk je aan zijn bekroonde The Land of the Enlightened. Daarin rauw realisme en pure visuele poëzie, met als resultaat een meeslepende mix van documentaire en fictie die op Sundance, en zelfs ten kantore Knack, een diepe indruk maakte. We geven 10 verlichtende dvd's weg.

.
© .

3x dvd The Fall 1 + 2

In The Fall moet Gillian Anderson een moordonderzoek weer op de rails krijgen. Alleen is de moordenaar al even systematisch als zijzelf. Een van de meest huiveringwekkende kat-en-muisspelletjes die de voorbije jaren op tv passeerden, met landgenoot Jacob Verbruggen in de regisseursstoel. Wij mogen 3 pakketten van The Fall weggeven, telkens met de volledige eerste twee seizoenen.

Haar concert van 15/12 is al volledig uitverkocht, dus doet de chanteuse Trixie Whitley drie dagen later opnieuw Democrazy in Vooruit aan. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het concert van zondag 18/12 in Vooruit in Gent.Filmmaker en fotograaf Pieter-Jan De Pue woonde en werkte zeven jaar in Afghanistan. Dat hij het eeuwig verscheurde 'Land van de Verlichten' in zijn bloed heeft zitten merk je aan zijn bekroonde The Land of the Enlightened. Daarin rauw realisme en pure visuele poëzie, met als resultaat een meeslepende mix van documentaire en fictie die op Sundance, en zelfs ten kantore Knack, een diepe indruk maakte. We geven 10 verlichtende dvd's weg.In The Fall moet Gillian Anderson een moordonderzoek weer op de rails krijgen. Alleen is de moordenaar al even systematisch als zijzelf. Een van de meest huiveringwekkende kat-en-muisspelletjes die de voorbije jaren op tv passeerden, met landgenoot Jacob Verbruggen in de regisseursstoel. Wij mogen 3 pakketten van The Fall weggeven, telkens met de volledige eerste twee seizoenen.