Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Putrock@ Beringen

Op vrijdag 5 en zaterdag 6/5 bestormt inheems en buitenlands talent de podia in de schaduw van de mijntorens in Beringen. Onder meer op de affiche: lawaaimakers The Guru Guru en Kadavar, Antwerpse hiphopheld Dvtch Norris, de prettig gestoorde broertjes Coorevits van de Compact Disk Dummies en The Sore Losers. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het festival. Stofmasker en helm zijn niet inbegrepen.

Knack Focus
© Knack Focus10x2
tickets
Glints@ Charlatan

Op het kruispunt waar hiphop, pop en electro samenkomen, regelt het Antwerpse Glints het verkeer. Otherworldly hiphop, noemt het gezelschap rond Jan Maarschalk Lemmens zijn zinnenprikkelende sound, die het op zaterdag 29/4 tentoonspreidt in Charlatan in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2
tickets
Daan@ Vooruit

Uit de soundscapes die hij brouwde voor NADA, een documentaire van Peter De Bruyne, puurde Daan de intrigerende plaat met dezelfde titel. Op woensdag 3/5 doet hij de Vooruit in Gent aan met bluesy americana, aan film noir refererende grooves en impressionistische instrumentals. Voor dat optreden mogen we 10 duotickets wegschenken.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6/5 bestormt inheems en buitenlands talent de podia in de schaduw van de mijntorens in Beringen. Onder meer op de affiche: lawaaimakers The Guru Guru en Kadavar, Antwerpse hiphopheld Dvtch Norris, de prettig gestoorde broertjes Coorevits van de Compact Disk Dummies en The Sore Losers. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor het festival. Stofmasker en helm zijn niet inbegrepen. Op het kruispunt waar hiphop, pop en electro samenkomen, regelt het Antwerpse Glints het verkeer. Otherworldly hiphop, noemt het gezelschap rond Jan Maarschalk Lemmens zijn zinnenprikkelende sound, die het op zaterdag 29/4 tentoonspreidt in Charlatan in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert. Uit de soundscapes die hij brouwde voor NADA, een documentaire van Peter De Bruyne, puurde Daan de intrigerende plaat met dezelfde titel. Op woensdag 3/5 doet hij de Vooruit in Gent aan met bluesy americana, aan film noir refererende grooves en impressionistische instrumentals. Voor dat optreden mogen we 10 duotickets wegschenken.