3x Just Sing

Just Sing is een nieuw karaokespel voor al uw huis-, tuin- en keuken­partijtjes. Gebruik uw smartphone om te zingen en de bijbehorende gekke bekken te filmen en het spel maakt er instantclips bij. U kunt er sterren mee scoren of gewoon uw beperkingen kennen en hopen dat uw huisgenoten daar ook de fun van inzien. Wij mogen 3 exemplaren van Just Sing voor PlayStation 4 weggeven.

10x2 tickets Play Festival

Muziekodroom opent naar goede gewoonte het concertseizoen met het Play Festival. Op zaterdag 8/10 hengelen in Hasselt onder meer de volgende frisse namen naar uw goedkeuring: Hydrogen Sea, Coely, Brutus, Cocaine Piss (foto), Day Fly, Pomrad en Astronaute. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

3x Just Sing Just Sing is een nieuw karaokespel voor al uw huis-, tuin- en keuken­partijtjes. Gebruik uw smartphone om te zingen en de bijbehorende gekke bekken te filmen en het spel maakt er instantclips bij. U kunt er sterren mee scoren of gewoon uw beperkingen kennen en hopen dat uw huisgenoten daar ook de fun van inzien. Wij mogen 3 exemplaren van Just Sing voor PlayStation 4 weggeven.10x2 tickets Play FestivalMuziekodroom opent naar goede gewoonte het concertseizoen met het Play Festival. Op zaterdag 8/10 hengelen in Hasselt onder meer de volgende frisse namen naar uw goedkeuring: Hydrogen Sea, Coely, Brutus, Cocaine Piss (foto), Day Fly, Pomrad en Astronaute. Wij mogen 10 duotickets weggeven.