1x Assassin's Creed: Syndicate - Charing Cross Edition

Wij mogen 1 exemplaar weggeven van de Charing Cross Edition voor PS4, met twee extra missies.

5x2 Titus Andronicus @ Nijdrop

'Een 29 tracks tellende rockopera van 93 minuten die klinkt als punk', zo omschreef onze recensent The Most Lamentable Tragedy, de recentste worp van het Amerikaanse Titus Andronicus. U kunt hen live meepikken op 19/11 in de Nijdrop in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

1x2 Trixie Whitley @ AB

De twee passages van Trixie Whitley in de Ancienne Belgique in Brussel zijn al helemaal uitverkocht. Wij mogen 1 duoticket voor het concert van 1/12 weggeven. En u krijgt er nog een gesigneerde poster bij, een nog exclusiever canvas met het artwork van Whitleys nieuwe cd én die cd zelf, Porta Bohemica.

3x Divinity: Original Sin

Virtueel vertier van hier. Divinity: Original Sin is een role-playing game van de Belgische studio Larian, die in deze Enhanced Edition helemaal klaargestoomd is voor de next-gen consoles. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.

1x Assassin's Creed: Syndicate - Charing Cross EditionWij mogen 1 exemplaar weggeven van de Charing Cross Edition voor PS4, met twee extra missies. 5x2 Titus Andronicus @ Nijdrop'Een 29 tracks tellende rockopera van 93 minuten die klinkt als punk', zo omschreef onze recensent The Most Lamentable Tragedy, de recentste worp van het Amerikaanse Titus Andronicus. U kunt hen live meepikken op 19/11 in de Nijdrop in Opwijk. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.1x2 Trixie Whitley @ ABDe twee passages van Trixie Whitley in de Ancienne Belgique in Brussel zijn al helemaal uitverkocht. Wij mogen 1 duoticket voor het concert van 1/12 weggeven. En u krijgt er nog een gesigneerde poster bij, een nog exclusiever canvas met het artwork van Whitleys nieuwe cd én die cd zelf, Porta Bohemica.3x Divinity: Original Sin Virtueel vertier van hier. Divinity: Original Sin is een role-playing game van de Belgische studio Larian, die in deze Enhanced Edition helemaal klaargestoomd is voor de next-gen consoles. Wij mogen 3 exemplaren voor PS4 weggeven.