10x2 tickets Anomalisa @ Anima

Charlie Kaufman kent u als de meer dan begaafde scenarist van Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Being John Malkovich. Om maar te zeggen: niet meteen de man van wie je nieuw werk op Anima, de nochtans zeer fijne hoogmis van de animatiefilm, ­verwacht. Anomalisa, dat Kaufman zelf mee regisseerde, kaapte ­bovendien als eerste animatiefilm de Grote Prijs van de Jury weg in Venetië. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Anomalisa, op 13/2 om 19.30 uur in Flagey.

3x2 tickets Astronaute @ Muziekodroom

Er zijn slechtere plekken om uw folktent op te slaan: Astronaute, de band rond de bijzonder stem van Myrthe Luyten, houdt zich graag op in de buurt van Sharon Van Etten, J. Tillman en Sam Amidon. Over een paar weken verschijnt het langverwachte debuutalbum Petrichor, u kunt in Hasselt alvast horen hoe dat live klinkt. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor het concert van Astronaute & Friends op 4/2 in de Muziekodroom.

10x2 tickets Anomalisa @ AnimaCharlie Kaufman kent u als de meer dan begaafde scenarist van Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Being John Malkovich. Om maar te zeggen: niet meteen de man van wie je nieuw werk op Anima, de nochtans zeer fijne hoogmis van de animatiefilm, ­verwacht. Anomalisa, dat Kaufman zelf mee regisseerde, kaapte ­bovendien als eerste animatiefilm de Grote Prijs van de Jury weg in Venetië. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor Anomalisa, op 13/2 om 19.30 uur in Flagey.3x2 tickets Astronaute @ MuziekodroomEr zijn slechtere plekken om uw folktent op te slaan: Astronaute, de band rond de bijzonder stem van Myrthe Luyten, houdt zich graag op in de buurt van Sharon Van Etten, J. Tillman en Sam Amidon. Over een paar weken verschijnt het langverwachte debuutalbum Petrichor, u kunt in Hasselt alvast horen hoe dat live klinkt. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor het concert van Astronaute & Friends op 4/2 in de Muziekodroom.