3x2 zaterdag- en 2x2 zondagtickets Crammerock

Op 4 en 5 september pakt Crammerock uit met inheemse acts als Triggerfinger en Novastar. Ook buitenlandse kleppers als Dandy Warhols en Stereophonics maken de oversteek richting Stekene. Wij mogen 3 vrijdag- en 2 zaterdagtickets, telkens voor twee personen, weggeven.

1x2 tickets Reymer + Isolde et Les Bens

Actrice Tine Reymer voelt zich ook op het podium in haar sas. Na Flowers for Breakfast en Billie King keert ze met Reymer naar het muzikale voorplan. Op 28 augustus staat ze met Isolde et Les Bens op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 1 ticket voor twee personen weggeven.

1x2 tickets TaxiWars + Tape Cuts Tape

Op 30 augustus speelt Tom Barman met TaxiWars het slotakkoord in het Openluchttheater Oostende. Samen met saxofonist Robin Verheyen brengt hij een boeiende mix van spoken word, parlando, jazz en sterke songs. Wij mogen 1 ticket voor twee personen weggeven.

3x2 zaterdag- en 2x2 zondagtickets CrammerockOp 4 en 5 september pakt Crammerock uit met inheemse acts als Triggerfinger en Novastar. Ook buitenlandse kleppers als Dandy Warhols en Stereophonics maken de oversteek richting Stekene. Wij mogen 3 vrijdag- en 2 zaterdagtickets, telkens voor twee personen, weggeven.1x2 tickets Reymer + Isolde et Les BensActrice Tine Reymer voelt zich ook op het podium in haar sas. Na Flowers for Breakfast en Billie King keert ze met Reymer naar het muzikale voorplan. Op 28 augustus staat ze met Isolde et Les Bens op het podium van het Openluchttheater Oostende. Wij mogen 1 ticket voor twee personen weggeven.1x2 tickets TaxiWars + Tape Cuts TapeOp 30 augustus speelt Tom Barman met TaxiWars het slotakkoord in het Openluchttheater Oostende. Samen met saxofonist Robin Verheyen brengt hij een boeiende mix van spoken word, parlando, jazz en sterke songs. Wij mogen 1 ticket voor twee personen weggeven.