10x cd Miles Ahead

De Miles Davis-biopic Miles Ahead is bijzonder, en de soundtrack daarvan is ook een specialleke: daarop staan 11 essentiële tracks van Miles Davis, en bovendien doet het ­nieuwe jazz/hiphopicoon Robert Glasper zijn ding met een aantal eigen nummers waarop hij eminente gasten als Herbie Hancock, Wayne Shorter en Pharoahe Monch ontvangt. Simon says: wij mogen 10 cd's van Miles Ahead weggeven.

Mei-maand, Miles-maand

Blijf deze wedstrijdrubriek in de gaten houden, want we geven ook nog steeds duotickets weg voor de avant-première van 'Miles Ahead', op 21/5 in Flagey, Brussel. En volgende week maakt u ook nog eens kans op 'Everything Is Beautiful', een cd met Miles-muziek herwerkt door artiesten als Stevie Wonder en Erykah Badu, onder de deskundige leiding van Robert Glasper. Wonderful!

20x blu-ray Carol

Om al helemaal in de sfeer van onze Cannes-special te komen: Carol vertrok vorig jaar van de Côte d'Azur met de trofee voor beste actrice voor Rooney Mara, die in de film haar oog laat vallen op Cate Blanchett. En ons filmorakel (D.M.) had zijn laatste traan nóg niet geplengd toen dit lesbischeliefdedrama een half jaar ­later hier in de bioscoop kwam.Wij mogen 20 blu-rays van Carol weggeven.

10x2 tickets luistersessie Bob Dylan + cd + 7"

Op 20/5 komt Fallen Angels, het nieuwe Dylan-­album, uit, opnieuw met covers, vooral van ­nummers die Sinatra hem heeft voorgedaan. U mag van ons een dag eerder, op donderdag 19/5 om 20 uur, al komen luisteren, in de auditief ­excellente omgeving van Studio 2 van Flagey in Brussel. Wij mogen 10 duotickets weggeven, inclusief hapjes en drankjes, plus (voor elk duoticket één exemplaar van) de single op rood vinyl van ­Melancholy Mood, die u al kent van Record Store Day, én de nieuwe cd.

1x Star Fox Zero

Ruimtereinaart Fox is terug, deze keer op de Wii U: kruip achter de stuurknuppel van zijn Arwing en bind in deze game andermaal de strijd aan met de psychopaat Andross en zijn troepen. Wij mogen 1 exemplaar ­weggeven van Star Fox Zero: First Print Edition voor de Wii U weggeven.

De Miles Davis-biopic Miles Ahead is bijzonder, en de soundtrack daarvan is ook een specialleke: daarop staan 11 essentiële tracks van Miles Davis, en bovendien doet het ­nieuwe jazz/hiphopicoon Robert Glasper zijn ding met een aantal eigen nummers waarop hij eminente gasten als Herbie Hancock, Wayne Shorter en Pharoahe Monch ontvangt. Simon says: wij mogen 10 cd's van Miles Ahead weggeven.Om al helemaal in de sfeer van onze Cannes-special te komen: Carol vertrok vorig jaar van de Côte d'Azur met de trofee voor beste actrice voor Rooney Mara, die in de film haar oog laat vallen op Cate Blanchett. En ons filmorakel (D.M.) had zijn laatste traan nóg niet geplengd toen dit lesbischeliefdedrama een half jaar ­later hier in de bioscoop kwam.Wij mogen 20 blu-rays van Carol weggeven.Op 20/5 komt Fallen Angels, het nieuwe Dylan-­album, uit, opnieuw met covers, vooral van ­nummers die Sinatra hem heeft voorgedaan. U mag van ons een dag eerder, op donderdag 19/5 om 20 uur, al komen luisteren, in de auditief ­excellente omgeving van Studio 2 van Flagey in Brussel. Wij mogen 10 duotickets weggeven, inclusief hapjes en drankjes, plus (voor elk duoticket één exemplaar van) de single op rood vinyl van ­Melancholy Mood, die u al kent van Record Store Day, én de nieuwe cd.Ruimtereinaart Fox is terug, deze keer op de Wii U: kruip achter de stuurknuppel van zijn Arwing en bind in deze game andermaal de strijd aan met de psychopaat Andross en zijn troepen. Wij mogen 1 exemplaar ­weggeven van Star Fox Zero: First Print Edition voor de Wii U weggeven.