10x CD World Soundtrack Academy: Ryuichi Sakamoto

Ryuichi Sakamoto, ooit lid van het legendarische Yellow Magic Orchestra, krijgt op woensdag 19/9 tijdens de World Soundtrack Awards in Gent een lifetime achievement award, en dat werd wel tijd: de Japanse grootmeester is een unieke stem onder filmcomponisten, wiens werk u onder meer hoort in Merry Christmas Mr. Lawrence, The Last Emperor, Little Buddha, Snake Eyes en heel recent nog in The Revenant. Dirk Brossé zette zich met het Brussels Philharmonic aan een selectie uit zijn filmmuziek, en daar is een fijn blinkend plaatje van geperst. Wij mogen 10 cd's weggeven van World Soundtrack Academy: Ryuichi Sakamoto.

5x2 tickets Operators @ Autumn Falls

Uw beste optie wanneer de bladeren verkleuren: Autumn Falls, fijne groepen in dito clubs over het halve land. Zoals Operators, het nieuwe speeltje van de Canadese songsmid Dan Boeckner, die u voorheen al kende van Wolf Parade en Handsome Furs. Wij mogen 5 duotickets voor Operators op zondag 16/10 in de Muziekodroom in Hasselt weggeven.

10x CD World Soundtrack Academy: Ryuichi SakamotoRyuichi Sakamoto, ooit lid van het legendarische Yellow Magic Orchestra, krijgt op woensdag 19/9 tijdens de World Soundtrack Awards in Gent een lifetime achievement award, en dat werd wel tijd: de Japanse grootmeester is een unieke stem onder filmcomponisten, wiens werk u onder meer hoort in Merry Christmas Mr. Lawrence, The Last Emperor, Little Buddha, Snake Eyes en heel recent nog in The Revenant. Dirk Brossé zette zich met het Brussels Philharmonic aan een selectie uit zijn filmmuziek, en daar is een fijn blinkend plaatje van geperst. Wij mogen 10 cd's weggeven van World Soundtrack Academy: Ryuichi Sakamoto.5x2 tickets Operators @ Autumn FallsUw beste optie wanneer de bladeren verkleuren: Autumn Falls, fijne groepen in dito clubs over het halve land. Zoals Operators, het nieuwe speeltje van de Canadese songsmid Dan Boeckner, die u voorheen al kende van Wolf Parade en Handsome Furs. Wij mogen 5 duotickets voor Operators op zondag 16/10 in de Muziekodroom in Hasselt weggeven.