.
© .

5x blu-ray Manchester by the Sea

'Een zondagse zakdoekenfilm, maar dan eentje die het genre boven zichzelf doet uitstijgen met uitgediepte karakters, oog voor de details van het leven in kleinsteeds Amerika en een briljant geritmeerde flashbackstructuur', schreef onze recensent over Manchester by the Sea, en hij haalde meteen vier sterren boven. Dat vonden ze bij de Oscaruitreiking ook, want de film ging naar huis met twee beeldjes, waarvan eentje voor hoofdrolspeler Casey Affleck. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Manchester by the Sea.

.
© .5x
roman
Alsof het voorbij is

Nu in de bioscoop: The Sense of an Ending, met Charlotte Rampling en Jim Broadbent, naar de gelijknamige roman van Julian Barnes. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Alsof het voorbij is, de vertaling van Barnes' meditatie over ouder worden. Kunt u zelf oordelen of het boek echt beter is dan de film.

.
© .

5x
blu-ray
La La Land

Zelfs onze filmman geloofde plots weer in romantiek door dit sprankelende muzikale festijn, enkele maanden geleden goed voor maar liefst zes Oscars. Tapperdetapperdetap: wij mogen 5 blu-rays weggeven van La La Land.

'Een zondagse zakdoekenfilm, maar dan eentje die het genre boven zichzelf doet uitstijgen met uitgediepte karakters, oog voor de details van het leven in kleinsteeds Amerika en een briljant geritmeerde flashbackstructuur', schreef onze recensent over Manchester by the Sea, en hij haalde meteen vier sterren boven. Dat vonden ze bij de Oscaruitreiking ook, want de film ging naar huis met twee beeldjes, waarvan eentje voor hoofdrolspeler Casey Affleck. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Manchester by the Sea. Nu in de bioscoop: The Sense of an Ending, met Charlotte Rampling en Jim Broadbent, naar de gelijknamige roman van Julian Barnes. Wij mogen 5 exemplaren weggeven van Alsof het voorbij is, de vertaling van Barnes' meditatie over ouder worden. Kunt u zelf oordelen of het boek echt beter is dan de film. Zelfs onze filmman geloofde plots weer in romantiek door dit sprankelende muzikale festijn, enkele maanden geleden goed voor maar liefst zes Oscars. Tapperdetapperdetap: wij mogen 5 blu-rays weggeven van La La Land.