Van de liederen van Jacques Brel, daar blijf je met je fikken af, zo wil het cliché. Riguelle bewees vorig seizoen dat daar niets van aan is, integendeel. Vriend en vijand waren het er roerend over eens: "On n'oublie rien" was een schot in de roos, laaiende recensies, uitverkochte zalen, extatisch publiek en de vraag naar meer niet bij te houden. Meer nog, het enthousiasme was zo groot dat Riguelle besloot enkele concerten voor de eeuwigheid vast te leggen en zo geschiedde...

Wij mogen 30 duotickets weggeven voor het optreden in Capitole op dinsdag 22 december. Een avond vol passionele en poëtische Brelgitude ter herinnering aan de grootste chansonnier van ons land.

Van de liederen van Jacques Brel, daar blijf je met je fikken af, zo wil het cliché. Riguelle bewees vorig seizoen dat daar niets van aan is, integendeel. Vriend en vijand waren het er roerend over eens: "On n'oublie rien" was een schot in de roos, laaiende recensies, uitverkochte zalen, extatisch publiek en de vraag naar meer niet bij te houden. Meer nog, het enthousiasme was zo groot dat Riguelle besloot enkele concerten voor de eeuwigheid vast te leggen en zo geschiedde...Wij mogen 30 duotickets weggeven voor het optreden in Capitole op dinsdag 22 december. Een avond vol passionele en poëtische Brelgitude ter herinnering aan de grootste chansonnier van ons land.