Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

In C12, onder het Centraal Station in Brussel, kunt u zich elke maand vergapen aan één inheems en één buitenlands muzikaal talent. Zorgen in februari voor wiegende heupen: onze eigen Martha Da'ro en de Zwitserse Vendredi Sur Mer. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor deze FiftyFifty Session op woensdag 27/2.

Martha Canga Antonio werd drie jaar geleden nog de hemel in geprezen voor haar acteerprestatie in Black. Daarnaast is ze een beloftevolle muzikante. Na haar passage bij hiphopcollectief Soul'Art gaat ze nu haar eigen weg als Martha Da'ro. Deze week speelde ze haar twee eerste soloshows in de Orangerie en de Lotto Arena, later dit voorjaar komt haar debuut-ep Cheap Wine & Paris uit. Voor liefhebbers van Amy Winehouse, Alicia Keys en Lilly Allen.

Vendredi sur Mer is het project van de 22-jarige Zwitserse Chaline Mignot. Ze begon haar artistieke carrière als fotografe, maar eens aangekomen in haar huidige thuisstad Parijs werd ze zangeres. Intussen is ze een van de rijzende sterren in de Franse muziekwereld, lanceert ze op 22 maart haar eerste album Premiers Émois en doet ze deze zomer onder meer Dour aan. Voor liefhebbers van Fire!, Chatterton en Flavien Berger.

In C12, onder het Centraal Station in Brussel, kunt u zich elke maand vergapen aan één inheems en één buitenlands muzikaal talent. Zorgen in februari voor wiegende heupen: onze eigen Martha Da'ro en de Zwitserse Vendredi Sur Mer. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor deze FiftyFifty Session op woensdag 27/2.Martha Canga Antonio werd drie jaar geleden nog de hemel in geprezen voor haar acteerprestatie in Black. Daarnaast is ze een beloftevolle muzikante. Na haar passage bij hiphopcollectief Soul'Art gaat ze nu haar eigen weg als Martha Da'ro. Deze week speelde ze haar twee eerste soloshows in de Orangerie en de Lotto Arena, later dit voorjaar komt haar debuut-ep Cheap Wine & Paris uit. Voor liefhebbers van Amy Winehouse, Alicia Keys en Lilly Allen. Vendredi sur Mer is het project van de 22-jarige Zwitserse Chaline Mignot. Ze begon haar artistieke carrière als fotografe, maar eens aangekomen in haar huidige thuisstad Parijs werd ze zangeres. Intussen is ze een van de rijzende sterren in de Franse muziekwereld, lanceert ze op 22 maart haar eerste album Premiers Émois en doet ze deze zomer onder meer Dour aan. Voor liefhebbers van Fire!, Chatterton en Flavien Berger.